Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

12 van de 23 openstaande vacatures


GIS-specialist Geo - 240303

Je werkt bij een drinkwaterbedrijf in Noord-Holland aan verschillende opdrachten rond de ontwikkeling en het beheer en gebruik van geografische beheerregisters van het integraal watersysteembeheer.


Projectleider gebiedsontwikkeling - 240301

Je leidt verschillende gebiedsontwikkelingsprojecten van initiatief- tot uitvoeringsfase binnen een gemeente in Noord-Holland. Jouw focus ligt bij projecten die de woningbouw versnellen.


Projectleider huisvesting en facilitair - 240299

Je adviseert over en coördineert huisvestingsvraagstukken bij een gemeente in Zuid-Holland. In deze rol optimaliseer je de facilitaire processen en ben je verantwoordelijk voor het budgetbeheer.


Projectleider planvorming ruimtelijk domein - 240291

Je begeleidt de vernieuwing van schoolgebouwen en de realisatie van maatschappelijke voorzieningen binnen een gemeente in Zuid-Holland. Je organiseert het gemeentelijke proces, bewaakt de financiële kaders en speelt in op eventuele risico’s.


Assetbeheerder waterkeringen - 240285

Je actualiseert bedieningsprotocollen, stelt kaarten op en inventariseert of er werkzaamheden moeten plaatsvinden voor waterkeringen bij een het hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.


Omgevingsmanager infrastructurele regioprojecten - 240289

Je bent verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement van provinciale infrastructurele projecten, waarbij de focus ligt op het stakeholdersmanagement. Je bouwt en onderhoudt relaties met andere publieke organisaties, bewoners, bedrijven, (belangen)verenigingen en de politiek.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services