A27 Houten-Hooipolder: Rijkswaterstaat kiest voor Van Dijk Employment Services


Rijkswaterstaat heeft de projectondersteuning (perceel 5) binnen het project A27 Houten-Hooipolder definitief gegund aan Van Dijk Employment Services. De werkzaamheden zijn inmiddels van start gegaan en zijn uitgevraagd voor een periode van 3 jaar, met een mogelijke verlenging van 2 jaar.

A27 Houten-Hooipolder is één van de grootste projecten van Rijkswaterstaat. De capaciteit van de A27 tussen Houten en Hooipolder is onvoldoende om het verkeer goed af te kunnen wikkelen. Daarom heeft Rijkswaterstaat het voornemen om de capaciteit van de rijksweg te vergroten.

Het hoofdwegenproject bevindt zich momenteel in een overgangsfase waarbij de planuitwerkingsfase en contractvoorbereidingsfase tot en met 2018 parallel aan elkaar lopen. Kenmerkend voor het project is de relatief grote lengte van het tracé en daarmee ook de vrij grote hoeveelheden stakeholders. De komende jaren staan in het teken van voorbereidende werkzaamheden gericht op de realisatiefase.

Binnen het project is behoefte aan een adequate en consistente projectbeheersing. Het doel van de projectondersteuning is het bijdragen aan de interne communicatie, coördinatie en het beheer van informatie ter ondersteuning van het projectteam. Naast reguliere secretariële taken, kunnen ook andere specifieke taken aan de orde komen.

Specifieke aandachtspunten voor de beheersing van het project zijn voorspelbaar en betrouwbaar (en integriteit), stabiliteit en continuïteit, efficiënt, effectief en doelgericht en een hoog serviceniveau projectondersteuning. Daarnaast vraagt het project aandacht voor klanttevredenheid. Op al deze punten kwam Van Dijk Employment Services als beste uit de beoordeling. Wij zien deze gunning als een mooie blijk van waardering voor onze inspanningen en een succes wat we graag met u delen.

Bron foto: Beeldbank Rijkswaterstaat

Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services