Van Dijk Employment Services primaire leverancier voor gemeente Krimpenerwaard


De gemeente Krimpenerwaard is met Van Dijk Employment Services een raamovereenkomst overeengekomen over de Documentaire Informatievoorziening (DIV) binnen de gemeente.

De gemeente Krimpenerwaard is op 1 januari 2015 ontstaan uit een fusie van de gemeenten Bergambacht, Ouderkerk, Nederlek, Schoonhoven en Vlist. De gemeente vormt het groene hart midden in de economisch belangrijke Zuid-Hollandse Delta tussen de Hollandsche IJssel en de Lek en naast de stadsregio Rotterdam.

In 2017 is een start gemaakt met programmatisch- en projectmatig werken, zodat complexe afdelingsoverstijgende strategische vraagstukken projectmatig kunnen worden opgepakt.

Verschillende afdelingen binnen de gemeente Krimpenerwaard hadden behoefte aan ondersteuning en advies op het gebied van DIV. Binnen de aanbesteding, welke werd uitgezet conform een Europese openbare procedure, werden de inschrijvende partijen voornamelijk beoordeeld op beroepsbekwaamheid. De aanbieding van Van Dijk Employment Services voldeed aan de verwachtingen. Wij mogen ons derhalve een primaire leverancier noemen van de gemeente Krimpenerwaard voor de ondersteuning en advisering op het gebied van DIV.

Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services