Blankenburgverbinding Rijkswaterstaat


Rijkswaterstaat werkt aan het project Blankenburgverbinding in de regio Rotterdam om de drukte op de A15 en de Beneluxcorridor af te laten nemen en de bereikbaarheid van de Rotterdamse haven naar de Randstad te verbeteren.

Project Blankenburgverbinding
De Blankenburgverbinding bestaat uit de aanleg van een autosnelweg, een landtunnel, een watertunnel, aangepaste aansluitingen van de A20 en A15 en de verbreding van de A20. De nieuwe snelweg bijvoorbeeld, de A24, verbindt de A20 en A15 met elkaar.

Het doel van dit project is om drukte te verminderen en bereikbaarheid te verbeteren. Zo neemt de drukte op de A15 en de Beneluxcorridor af en verbetert de bereikbaarheid van de Rotterdamse haven naar de Randstad. De nieuwe rijksweg gaat in 2024 open.

Onze bijdrage
Sinds 2017 is Van Dijk Employment Services betrokken bij dit, voor de regio Rotterdam, belangrijke project. Onze kracht en kennis wordt ingezet op het gebied van omgevingsmanagement, inkoopmanagement, contractmanagement en bouw- en uitvoeringsmanagement.

Meer weten?
Heb je nog vragen of ben je zelf geïnteresseerd in projecten? Neem dan contact op via het contactformulierof bel met een van de consultants op 078-654 90 60.

Andere projecten:

Nieuwe rijksweg tussen A13 en A16
Projectondersteuning Rijkswaterstaat

Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services