Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

18 van de 18 openstaande vacatures


Adviseur interne communicatie - 230648

Je voert de interne communicatiestrategie uit in de laatste fase van een reorganisatie bij een gemeente in Zuid-Holland, waarbij de focus ligt op leiderschapsontwikkeling en het versterken van vakmanschap.


Procesmanager energie - 230643

Je bent verantwoordelijk voor de strategische werkzaamheden binnen het energieprogramma.


Adviseur mobiliteit - 230640

Je brengt het reisgedrag van de grote publiekstrekkers in de regio Drechtsteden in kaart en geeft advies om de doorstroming van de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem te verbeteren.


Projectleider civiele techniek - 230639

Je bent verantwoordelijk voor verschillende civieltechnische projecten waarbij de focus ligt op hemelwatermaatregelen.


Projectleider maatschappelijke voorzieningen - 230638

Met jouw kennis en ervaring verbind je het maatschappelijke en fysieke domein met elkaar. Je bent verantwoordelijk voor een project voor het renoveren van een kinderboerderij in combinatie met de aanleg van een voedselpark.


Projectleider - 230636

Je leidt aanbestedingen, denkt een marktstrategie voor een aanbesteding uit en vertaalt de duurzaamheidsambities naar de aanbestedingsaanpak voor een gemeente in de provincie Utrecht.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services