Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

14 van de 14 openstaande vacatures


Omgevingsmanager Boezembemaling Overwaard - 220628

Je verzamelt de wensen en eisen uit de omgeving van de Alblasserwaard om de strategie, realisatie en organisatie van het project Boezembemaling Overwaard op te zetten.


Adviseur facilitair - 220630

Je leidt (deel)projecten voor het project Hybride werken bij het Hoogheemraadschap van Rijnland.


Manager projectbeheersing Realisatie - 220625

Je realiseert civieltechnische projecten bij de gemeente Delft en bent specifiek verantwoordelijk voor het risicomanagement voor het project rioolvervanging Voorhof.


Omgevingsmanager - 220627

Als ervaren omgevingsmanager ben je de schakel tussen de (afval)waterprojecten van Waternet en de betrokken partijen. Je stelt omgevingsanalyses en -strategieën op en stuurt de projectcommunicatie aan.


Integraal projectleider onderhoud zuiveringen - 220624

Als projectleider ben je in alle fasen van de projecten integraal verantwoordelijk voor het proces, de techniek, het budget, de planning en de inhoudelijke overdracht van het eindproduct.


Omgevingsmanager infrastructuur - 220623

Je bent verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement van de infrastructurele regioprojecten van de provincie Flevoland en zorgt voor een goede relatie met de betrokken interne en externe partijen.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services