Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

18 van de 18 openstaande vacaturesRuimtelijk strateeg water en bodem sturend - 240347

Jij als ruimtelijke strateeg hebt de regisserende rol bij de uitwerking van het thema water en bodem sturend in het handelingsperspectief bij een grote regionale overheidsorganisatie.


Adviseur infrastructuur, energie en klimaat - 240345

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en inrichten van het provinciale Meerjarenprogramma Infrastructuur, Energie en Klimaat (P-MIEK) bij een grote overheidsorganisatie in Flevoland.


Adviseur contractmanagement KIJK - 240346

Je bent verantwoordelijk voor het advies over en de juiste uitvoering van het UAV-gc-contract voor het dijkverbeteringsproject Krachtige IJsseldijken Krimpenerwaard van het hoogheemraadschap.


Teamleider Juridische zaken en Crisisbeheersing - 240343

Je geeft leiding aan het team Juridische zaken en Crisisbeheersing binnen een waterschap in Zuid-Holland en bent verantwoordelijk voor onder andere de personeelszorg en de inhoudelijke resultaten van het team.


Manager programmabeheersing Waterketen - 240344

Voor een veranderopgave binnen het programma Waterketen bij een waterschap in Zuid-Holland richt je de programmabeheersing in en geef je inzicht in de status van het project, de financiële doorkijk, planning en risico’s.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services