Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

14 van de 14 openstaande vacatures


Adviseur visie op archief - 230167

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een visie op het fysieke archief en het overdragen van de kennis aan de medewerkers van het hoogheemraadschap.Adviseur werktuigbouwkunde vaarwegen - 230164

Je adviseert over de renovaties en het onderhoud van de natte infrastructuur binnen het team Vaarwegen A van Zee & Delta bij Rijkswaterstaat.


Adviseur leren en ontwikkelen - 230162

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en kwaliteit van het regionale opleidingsaanbod, zodat medewerkers bij een gemeente in Zuid-Holland zich kunnen blijven ontwikkelen.


Projectleider verbetertraject inkoop - 230159

Je geeft sturing aan het verbetertraject van de inkooporganisatie bij Waternet: van het inrichten van de inkoopmanagementinformatie tot het formuleren van een strategisch inkoopbeleid.


Strategisch adviseur informatiehuishouding - 230158

Je geeft op strategisch niveau vorm aan het professionaliseringsprogramma informatiebeheer en zorgt voor een duurzame digitale informatiehuishouding bij een hoogheemraadschap in omgeving Utrecht.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services