Senior adviseur facilitair (24 uur)


Senior adviseur facilitair (24 uur) - 191172

U bent een ervaren senior adviseur facilitair met ruime werkervaring met facilitaire inkooptrajecten, bij voorkeur binnen een waterschap of gemeentelijke organisatie.

Wie?
Onze opdrachtgever, een waterschap, is op zoek naar een senior adviseur facilitair voor het team Facilitaire Zaken. De werkzaamheden zijn zeer divers. Het betreft het geven van zowel tactisch als operationeel advies over ontwikkelingen en innovaties, maar heeft ook betrekking op de concrete alledaagse dienstverlening.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken 

  • U organiseert aanbestedingen op facilitair gebied in relatie tot het huisvestingsproject.
  • U coördineert de werkzaamheden van belanghebbenden en uitvoerende partijen in relatie tot het huisvestingsproject en stemt deze op elkaar af.
  • U begeleidt de realisatie en de controle van de uitvoering en de voortgang.

Eisen 

  • U beschikt over minimaal een hbo-opleiding in de richting van facilitair management.
  • U hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan met facilitaire inkooptrajecten.

Wensen 

  • U hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan als adviseur en / of projectleider in een facilitaire organisatie.
  • U hebt minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan met het aansturen van huisvestingsprojecten, herhuisvesting of renovatieprojecten.
  • U hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan met het projectmanagement van (huisvesting) projecten binnen een overheidsorganisatie, bij voorkeur een waterschap of gemeentelijke organisatie.

Waar?
Almelo

Wanneer?
De functie is per 2 maart 2020 beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind januari 2021, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór vrijdag 21 februari en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Guido Lamet, 078-6549060. Referentienummer 191172.Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services