Projectleider omgevingswet (16-20 uur)


Projectleider omgevingswet (16-20 uur) - 200064

U bent een zelfstandige en ondernemende projectleider die vanuit reeds opgedane kennis en ervaring een omgevingsdienst gaat helpen bij de voorbereiding en implementatie van de Omgevingswet.

Wie?
Onze opdrachtgever, een omgevingsdienst in de provincie Gelderland, zorgt samen met andere partijen voor een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. Zij adviseren bewoners en ondernemers wanneer er plannen zijn iets in de omgeving te bouwen. Ook werken ze als uitvoeringsorganisatie voor vergunningen, toezicht en handhaving voor bouw en milieu in opdracht van 6 gemeenten en de Provincies Gelderland en Overijssel. Ter voorbereiding op de komst van de Omgevingswet zijn zij op zoek naar een projectleider.  

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U hebt een coördinerende rol in de diverse interne en externe projecten waaraan de opdrachtgever deelneemt. De projecten hebben als gezamenlijk doel de voorbereiding op en implementatie van de Omgevingswet.

Eisen 

  • U beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • U hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • U hebt kennis van en ervaring met de Omgevingswet.

Wensen 

  • U beschikt over een relevante hbo-opleiding.
  • U hebt ervaring met het stelsel van de Omgevingsdiensten.
  • U hebt specifieke ervaring op meerdere deelterreinen van de toekomstige Omgevingswet.
  • U hebt specifieke ervaring met voorbereidingstrajecten op de Omgevingswet.

Waar?
Regio Nijmegen

Wanneer?
De functie is per 15 april beschikbaar voor 16-20 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste april 2021, met een optie tot verlenging (1 x 12 maanden). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór vrijdag 3 april 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Rob van der Veen, 078-6549060. Referentienummer 200064.Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services