Projectsecretaris (28-34 uur)


Projectsecretaris (28-34 uur) - 200077

U bent een ervaren projectsecretaris die naast het bieden van ondersteuning ook zelf werkpakketten gaat trekken en vanuit een coördinerende rol zichzelf verder ontwikkelt. 

Wie?
Onze opdrachtgever, een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, is op zoek naar een projectsecretaris voor het project A27/A12 Ring Utrecht van het team Techniek. Het project bevindt zich in een herstartfase na vernietiging van het Tracébesluit door de Raad van State. Het projectteam stelt een nieuw Tracébesluit op en is bezig met het opstellen van de contractstukken en het voorbereiden van de aanbesteding.

De afdeling Grote Projecten en Onderhoud (GPO), waar het team techniek onder valt, zorgt ervoor dat de netwerken beschikbaar zijn en blijven, door middel van de realisatie van grote aanleg- en onderhoudsprojecten. De afdeling heeft de verantwoordelijkheid om de projecten binnen de gestelde scope, budget, tijd en kwaliteit en met minimale overlast voor de omgeving te realiseren. GPO voert projecten uit met een waarde van meer dan 65 miljoen euro, waarbij samengewerkt wordt met collega’s uit de gehele organisatie en met externe (markt)partijen.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U zorgt ervoor dat het technisch team goed georganiseerd blijft.
  • U bereidt wekelijks de verschillende teamoverleggen voor en zet binnen het team acties uit.
  • U helpt mee bij de organisatie van teamdagen en zorgt er samen met de projectplanner voor dat de planning van het team Techniek up to date blijft.
  • U bent trekker van het werkpakket Dataroom. De Dataroom is de digitale omgeving waarin alle technische gegevens geordend worden en verzameld voor overdracht aan de aannemer.
  • U zorgt ervoor dat de Dataroom tijdig en gestructureerd gevuld wordt, door middel van de input van verschillende teamleden.
  • U denkt vanuit het team Techniek mee met en levert input aan de andere teams van het project A27/A12 Ring Utrecht.
  • U zorgt voor input vanuit het technisch team voor contractteksten en coördineert acties die voortkomen uit het Esthetisch Programma van Eisen opgesteld door de architect.

Eisen

  • U beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • U hebt minimaal 1 jaar ervaring met projectmatig werken.
  • U hebt minimaal 2 jaar werkervaring als coördinator, projectsecretaris en/of projectleider.

Wensen

  • U hebt werkervaring bij een overheidsorganisatie en / of RWS
  • U beschikt over een afgeronde wo-opleiding.

Waar?
Regio Utrecht

Wanneer?
De functie is per 13 april beschikbaar voor 28-34 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste begin april 2022, met een optie tot verlenging (3 x 12 maanden). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór vrijdag 3 april 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jop Verhulst, 078-6549060. Referentienummer 200077.

Deze vacature is verlopen



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services