Medewerker front office (36 uur)


Medewerker front office (36 uur) - 200091

U bent een resultaat- en klantgerichte medewerker front office die zijn of haar verantwoordelijkheid durft te nemen.

Wie?
Onze opdrachtgever, een gemeente in Noord-Brabant, is op zoek naar een medewerker front office voor de afdeling Services en Klantrelaties. Het is een innovatief servicebedrijf met een missie: gemeenten en betrokken ketenpartners ontzorgen op het gebied van ICT dienstverlening. Door het verlenen van advies, het onderhouden en het beheren van een bedrijfszekere, veilige en flexibele infrastructuur en het waarborgen van de continuïteit van de applicatieketens voor alle gebruikers. Zij staat voor: Betrouwbaarheid, betaalbaarheid, flexibel en slim.

Onze opdrachtgever is een samenwerkingsverband tussen 4 gemeenten in West-Brabant en 1 gemeente uit Zeeland. Vanuit de centrale locatie in Zevenbergen, ondersteunen we inmiddels ruim 2.500 werkplekken op meer dan 20 verschillende plaatsen. Waarbij de medewerkers van de frontoffice staan in direct contact met de gebruikers van de deelnemers en bepalen daarmee in belangrijke mate  het “gezicht” van de organisatie.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U draagt zorgt voor een duidelijke, correcte en volledige registratie van meldingen en uitgevoerde activiteiten.
  • U bent verantwoordleijk voor de telefonische afhandeling van 1e lijns-vraagstukken.
  • U lost problemen op met betrekking tot de toegang tot de gemeentelijke ICT infrastructuren en applicaties (waaronder kantoorautomatisering).

Eisen 

  • U hebt minimaal mbo+ werk- en denkniveau binnen het vakgebied ICT.
  • U hebt ervaring met het duidelijk, correct en volledig registreren van meldingen en de uitgevoerde activiteiten.
  • U hebt ervaring met de telefonische afhandeling van 1e lijns-vraagstukken.
  • U hebt ervaring met het oplossen van problemen met betrekking tot de toegang tot de gemeentelijke ICT infrastructuren en applicaties.
  • U hebt kennis van moderne besturingssystemen voor vaste en mobiele apparatuur en kantoorautomatisering (Office, Office 365).
  • U hebt ervaring met Topdesk.
  • U hebt ervaring met de ondersteuning van werkplekbeheer. 

Waar?
Noord-Brabant, regio Moerdijk

Wanneer?
De functie is per medio april 2020 beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind juni 2020, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht alleen in loondienst uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór donderdag 9 april 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Kayleigh van Noordennen, 078-6549060. Referentienummer 200091.

Deze vacature is verlopen



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services