Adviseur / manager projectbeheersing (8-36 uur)


Adviseur / manager projectbeheersing (8-36 uur) - 200330

Bent u de professional op het gebied van projectbeheersing die binnen de mooiste projecten gaat werken bij één van onze opdrachtgevers?

Wie is Van Dijk Employment Services?
Van Dijk Employment Services is met haar bijna 40-jarig bestaan een zeer ervaren speler op het gebied van interim-management, projectmanagement en advisering. Dit doen wij als betrokken partner binnen ruim 200 overheidsprojecten door heel Nederland. Deze projecten en programma’s bevinden zich op het gebied van ruimtelijke ordening, infrastructuur, bouw en vastgoed.

Met een hecht team werken wij bij Van Dijk Employment Services elke dag aan het vinden van de juiste persoon voor de meest uiteenlopende projecten bij één van onze vele opdrachtgevers. Mede door ons uitgebreide netwerk en expertise binnen ons vakgebied weten wij de verwachtingen van onze kandidaten te overtreffen.

Zo zijn wij voor Rijkswaterstaat vanaf het begin (2006) betrokken geweest bij het invullen van de rollen binnen het IPM-model. Dit doen we vandaag de dag nog steeds voor Rijkswaterstaat, maar ook voor diverse water- en hoogheemraadschappen, gemeenten en provincies. Gezien de huidige markt en ontwikkelingen binnen de gehele overheid wordt de vraag naar capaciteit op onder andere het gebied van projectbeheersing steeds groter.

Daarom zijn wij doorlopend op zoek naar professionals voor diverse functies op het gebied van projectbeheersing bij onze opdrachtgevers. Herkent u zich in onderstaand profiel? Dan bent u waarschijnlijk de adviseur of manager projectbeheersing voor het volgende project bij onze opdrachtgever! Herkent u zichzelf niet in het onderstaande profiel? Geen probleem, we kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Wat kunt u verwachten van een functie op het gebied van projectbeheersing?
Als adviseur of manager projectbeheersing neemt u de verantwoordelijkheid voor het identificeren en beheersen van (mogelijke) integrale risico’s. Dit brengt de juiste toepassing van de verschillende beheersaspecten binnen een project met zich mee. Daarmee zouden de werkzaamheden in een functie als adviseur of manager projectbeheersing er als volgt uit kunnen zien:

Taken

  • U bent verantwoordelijk voor de juiste toepassing van de beheersaspecten op het gebied van scope-, plannings-, risico-, kwaliteits-, rapportage-, financieel-, kosten- en capaciteitsmanagement.
  • U brengt de projectrisico’s in kaart en onderneemt actie bij onverantwoorde risico’s.
  • U inventariseert, analyseert en monitort de beheersmaatregelen binnen het totale beheersproces.
  • U stuurt op kwaliteitsborging en deelt actief kennis en ervaringen binnen de organisatie.
  • U fungeert als sparringpartner voor de andere rollen binnen het projectteam.

Wat kan onze opdrachtgever verwachten van een professional op het gebied van projectbeheersing?

Wensen

  • U beschikt over een hbo / wo werk- en denkniveau.
  • U hebt aantoonbare ervaring met de beheersaspacten met betrekking tot projectbeheersing.
  • U hebt ervaring binnen een IPM-team, bij voorkeur van infrastructurele projecten.
  • U bent bekend met een politiek-bestuurlijke omgeving.

Waar?
De mooiste projecten door heel Nederland. Van Groningen tot Limburg en van Den Haag tot Enschede.

Wanneer?
De functies zijn beschikbaar van 8 tot 36 uur per week  

Hoe?
Heeft u of krijgt u binnenkort tijd beschikbaar en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze consultants via ons telefoonnummer 078-654 90 60 of mail ons via info@vandijkwerkt.nl.

Consultants Van Dijk Employment Services
Guido Lamet                    
Jop Verhulst                   

Deze vacature is verlopen



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services