Programmamedewerker duurzaamheid (24 uur)


Programmamedewerker duurzaamheid (24 uur) - 200348

U bent een proactieve programmamedewerker met affiniteit voor duurzaamheid die enerzijds de rechterhand is van de programmamanager en anderzijds de projectleiders ondersteunt.

Wie?
Onze opdrachtgever, een gemeente in Zuid-Holland, is op zoek naar betrokken programmamedewerker voor het programma Duurzaamheid & Klimaatadaptatie. De organisatie is ingedeeld in 5 afdelingen: Samenleving, Ruimte, Bedrijfsvoering, Dienstverlening en Bestuur en Communicatie en Veiligheid, waarbij u komt te werken op de afdeling Ruimte. De organisatie bevindt zich midden in een uitdagende organisatieontwikkeling. Er wordt ingespeeld op de veranderingen in de samenleving, de roep vanuit de samenleving voor transparantie en het streven naar een optimale dienstverlening voor alle inwoners. De gemeente werkt actief samen met de inwoners, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld en de andere overheden om de transparantie te creëren.

De gemeente heeft sinds 2019 een programma Duurzaamheid & Klimaatadaptatie die de komende 3 jaar inzoomt op de onderwerpen energie en warmte, klimaataanpassingen, duurzaamheid en leefomgeving. Het programma wordt onderverdeeld in meerdere projecten, die stuk voor stuk bijdragen aan het vergroten van kennis, het bieden van handelingsperspectief en het zetten van concrete stappen in de duurzaamheidsopgaven. Daarbij moet het programma een bijdrage leveren aan de ambitie om in 2050 energieneutraal, aangepast aan het klimaat, water robuust en duurzaam te zijn.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U biedt op uitvoerend niveau ondersteuning aan de programmamanager en de projectleiders.
  • U bent verantwoordelijk voor het organiseren van onder andere afspraken en (kleine) evenementen, zoals communicatiecampagnes, bewonersbijeenkomsten en duurzaamheidsmarkten.
  • U bent verantwoordelijk voor de administratieve handelingen rondom het verstrekken van de duurzaamheidsleningen.
  • U valt direct onder de programmamanager.

Eisen

  • U beschikt over een afgeronde hbo-opleiding.
  • U hebt in de afgelopen 3 jaar werkervaring opgedaan als project- of programmamedewerker met het ondersteunen binnen projecten of programma’s.
  • U bent op 23, 24 en / of 25 juni beschikbaar voor een kennismakingsgesprek met de opdrachtgever.

Wensen

  • U hebt in de afgelopen 3 jaar aantoonbare werkzaamheden uitgevoerd waaruit blijkt dat u affiniteit hebt met duurzaamheid.
  • U hebt ervaring binnen een politiek-bestuurlijke organisatie.
  • U bent zelfstandig, proactief en kan goed meerdere ballen in de lucht houden.

Waar?
Regio Rotterdam

Wanneer?
De functie is per begin juli beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind juni 2021, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór vrijdag 12 juni 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Rob van der Veen, 078-6549060. Referentienummer 200348.

Deze vacature is verlopen



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services