Specialist grondzaken (24-32 uur)


Specialist grondzaken (24-32 uur) - 200790

Als specialist grondzaken bij een waterschap bent u verantwoordelijk voor de besprekingen met klanten op het gebied van aankoop, verkoop, huur/verhuur van gronden en vastgoed.

Wie?
Onze opdrachtgever, een waterschap in Gelderland, is wegens zwangerschapsverlof van een van de medewerkers op zoek naar een vervangend specialist grondzaken. Het waterschap zorgt ervoor dat er voldoende en schoon oppervlaktewater is en dat de dijken veilig zijn en blijven. Dit doet zij door het goed onderhouden ervan en het gebruik en de inzet van de nieuwste technieken om bijvoorbeeld de dijken toekomst klaar te maken. Ook zorgt zij ervoor dat het waterpeil niet te hoog en niet te laag komt te staan. Hiervoor maakt het waterschap gebruik van ongeveer 207 gemalen en 1890 stuwen. Het waterschap houdt zich niet alleen bezig met deze genoemde onderwerpen, maar ook met onder andere vaarwegbeheer, wegbeheer, crisisbeheersing en meer.

Als specialist grondzaken komt u te werken binnen het team Grondzaken, waar u aan de slag gaat met de onderwerpen: huur / verhuur van gronden, woningen, zakelijke rechten en meer.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U voert besprekingen met klanten om te komen tot een aankoop / verkoop, ruiling, zakelijke rechten, huur / verhuur van gronden, woningen en andere opstallen.
 • U stelt procedures voor het afwikkelen van overeenkomsten op en verzorgt deze voor een aankoop en verkoop, ruiling, zakelijke rechten, huur / verhuur van gronden, woningen en andere opstallen.
 • U onderhoudt contacten en verzorgt de correspondentie met onder andere contractpartijen, taxateurs, projectontwikkelaars, notarissen en het kadaster.

Eisen

 • U beschikt over een afgeronde hbo-opleiding.
 • U heeft minimaal 2 jaar ervaring met:
  • het voeren van besprekingen met klanten om te komen tot een aankoop / verkoop, ruiling, zakelijke rechten, huur / verhuur van gronden, woningen en andere opstallen.
  • het opstellen en verzorgen van de procedure voor de afwikkeling van overeenkomsten voor een aankoop / verkoop, ruiling, zakelijke rechten, huur / verhuur van gronden, woningen en andere opstallen.
  • het onderhouden van contacten en het verantwoordelijk zijn voor de correspondentie met contractpartijen, taxateurs, projectontwikkelaars, notarissen en het kadaster.
 • U heeft kennis van en ervaring met de vastgoedapplicatie P8.
 • U bent op maandag 9 november beschikbaar voor een kennismakingsgesprek met de opdrachtgever.

Wensen

 • U heeft meer dan 2 jaar kennis van en ervaring met het voeren van besprekingen met klanten om te komen tot een aankoop / verkoop, ruiling, zakelijke rechten, huur en verhuur van gronden, woningen en andere opstallen, bij voorkeur binnen een overheidsinstelling.
 • U heeft meer dan 2 jaar kennis van en ervaring met het opstellen en verzorgen van de procedure afwikkeling van overeenkomsten, bij voorkeur binnen een overheidsinstelling.
 • U heeft meer dan 2 jaar kennis opgedaan van aankoop / verkoop, ruiling, zakelijke rechten, huur / verhuur van gronden, woningen en andere opstallen, bij voorkeur binnen een overheidsinstelling.

Waar?
Gelderland

Wanneer?
De functie is per begin december beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste begin mei 2021, met een optie tot verlenging (3 x 2 maanden). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór maandag 2 november en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Guido Lamet, 078-6549060. Referentienummer 200790.Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services