Planner afvalinzameling (32-36 uur)


Planner afvalinzameling (32-36 uur) - 200792

Als stressbestendige planner past u in een dynamische omgeving waarbij snel schakelen dagelijkse kost is en wordt u verantwoordelijk voor de week- en dagplanning voor de afvalinzameling.

Wie?
Onze opdrachtgever, een gemeente in Noord-Holland, is op zoek naar een planner. U komt terecht in een dynamische organisatie die bestaat uit één bestuurs- en concernstaf, 7 bestuurscommissies, ook wel stadsdelen genoemd, en 5 clusters. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie, Interne dienstverlening en Stadsbeheer bestaan op hun beurt uit verschillende afdelingen. Daarnaast heeft de gemeente een eigen Communicatiebureau en een Ingenieursbureau.

Als planner komt u terecht op de afdeling Afval en Grondstoffen, onderdeel van het cluster Ruimte en Economie, dat verantwoordelijk is voor het creëren van een duurzame en schone stad. Het afval binnen de gemeente wordt zoveel mogelijk gescheiden ingezameld. Om dit te realiseren wil de gemeente het makkelijker maken voor de inwoners door bijvoorbeeld extra containers te plaatsen waar nodig, te zorgen dat de containerlocaties schoon zijn en door verstoringen snel op te lossen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een andere vorm van inzameling, meer informatiegestuurd, dynamisch en fractiegericht. Deze ontwikkeling vergt de nodige inzet en energie van de teams binnen de afdeling. Daarnaast is de organisatie van de afdeling in transitie. De processen, taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden in de driehoek van de uitvoering, samen met de afdelingen Inzameling en Assets, worden momenteel uitgewerkt en geïmplementeerd. Dit vergt veel interne communicatie, overleg, afstemming en flexibiliteit van het team Planning.

Als planner maakt u onderdeel uit van het team Planning en anticipeert u op zowel de inzet als de productiviteit van de medewerkers binnen de afdeling Afval en Grondstoffen. U wordt gestationeerd op één gebied, echter dienst de stad dynamisch en flexibel benaderd te worden door het intensieve gebruik, waardoor de hele stad uw werkgebied is.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U maakt voor de aan u toegewezen locatie of fractie dagelijks de vertaalslag van voorspellen, plannen en roosteren naar de werkelijkheid om de dienstverlening te optimaliseren.
 • U stelt de week- en dagplanning op en op de werkdag stuurt u bij aanvang én tijdens de uitvoering bij op zoekmeldingen, verstoringen en calamiteiten.
 • U heeft samen met collega’s zicht op de inzet in de stad en kunt daardoor besluiten, waar nodig, mensen en materieel te verplaatsen en anders in te zetten.
 • U speelt een sleutelrol in de optimalisering van het dagelijks werkproces, bij het realiseren van de operationele doelstellingen en de doelstelling met betrekking tot de dienstverlening richting de bewoners, ondernemers en bezoekers van de stad.

Eisen

 • U beschikt minimaal over een hbo werk- en denkniveau.
 • U heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • U bent in staat om zelfstandig te werken binnen een team.
 • U heeft bij voorkeur kennis van RostarCas of Mendix.
 • U bent op maandag 2 november beschikbaar voor een kennismakingsgesprek met de opdrachtgever.

Waar?
Regio Amsterdam

Wanneer?
De functie is per direct beschikbaar voor 32-36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind juni 2021, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór vrijdag 23 oktober 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jop Verhulst, 078-6549060. Referentienummer 200792.

Deze vacature is vervuld

Bekijk actuele vacatures uit hetzelfde vakgebied.

Projectondersteuner (36 uur)

U bent een proactieve projectondersteuner die ervaring heeft op gebiedsontwikkelingsprojecten en die het proces omtrent de voortgang en afdoening…

 • Werkweek: 36 uur
 • Contract: Fulltime
 • Locatie: Zuid-Holland

Projectmanagement ondersteuner IPM (36 uur)

U bent een projectmanagement ondersteuner met IPM(integraal projectmanagement)-ervaring, kennis van en ervaring met PRINCE2 en affiniteit met…

 • Werkweek: 36 uur
 • Contract: Fulltime
 • Locatie: Zuid-Holland

Manager projectbeheersing (28-32 uur)

U bent een manager projectbeheersing die verantwoordelijk is voor de beheersing van een infrastructureel project en een adviserende rol vervult…

 • Werkweek: 28-32 uur
 • Contract: Parttime
 • Locatie: OverijsselCopyright ©2019 - Van Dijk Employment Services