Senior contractmanager / leveranciersmanager (36 uur)


Senior contractmanager / leveranciersmanager (36 uur) - 200817

U bent verantwoordelijk voor het managen van de contracten voor de categorie kantoorartikelen, blanco papier en facilitair drukwerk van het team Categorie- en contractmanagement.

Wie?
Onze opdrachtgever, een ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, is op zoek naar een senior contractmanager. U komt bij het ministerie te werken binnen een complexe organisatie, maar met een informele werksfeer. Binnen de organisatie zal u werkzaam zijn voor de afdeling IUC (inkoop uitvoeringscentrum) in het team Categorie- en Contractmanagement. Het IUC is onderdeel van de directie Bedrijfsvoering en Inkoop dat valt onder de Corporate Dienst van de organisatie. De Corporate Dienst zorgt voor de ondersteuning bij de uitvoering van primaire werkprocessen voor diverse onderdelen van de organisatie. Zij levert excellente diensten voor diverse categorieën: HRM, communicatie, facilitaire en financiële dienstverlening en bestuurlijke juridische zaken en vastgoed.

Het team Categorie- en Contractmanagement is verantwoordelijk voor het verzorgen van de categorie Werkplekomgeving. Hieronder vallen de volgende onderwerpen: kantoorinrichting, kantoorartikelen, blanco papier en facilitair drukwerk en de categorie DIM Duurzame inzetbaarheid en mobiliteit. De categoriemanager is verantwoordelijk voor het eigen inkoop uitvoeringscentrum (IUC)en voer het uitvoeren van aanbestedingen die aansluiten op de bijbehorende categorie. Als contractmanager bent u verantwoordelijk voor het management van de contracten. 

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U bent verantwoordelijk voor het op strategisch niveau managen van de contracten van de categorie kantoorartikelen, blanco papier en facilitair drukwerk

Eisen

  • U beschikt minimaal over wo werk- en denkniveau door minimaal 5 jaar opgedane werkervaring in een soortgelijke rol en bij voorkeur beschikt u over een relevante afgeronde wo-opleiding in de richting facilitair, HRM, commercieel, bedrijfs- of bestuurskunde of vergelijkbaar.
  • U heeft minimaal 5 jaar kennis van en ervaring met contract- en leveranciersmanagement en kennis van het inkoopproces.

Wensen

  • U heeft kennis van en ervaring met het verzorgen van / inkopen van kantoorartikelen, blanco papier en facilitair drukwerk.
  • U heeft kennis van en ervaring met risicomanagement, contract- en projectbeheersing, kwaliteitsnormeringen, de overheidsinkoop en de Europese aanbestedingswet.
  • U heeft 7 of meer jaar ervaring op het gebied van contract- en leveranciersmanagement en kennis van het inkoopproces.

Waar?
Regio Utrecht

Wanneer?
De functie is per begin april 2021 beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind maart 2022, met een optie tot verlenging (2 x 6 maanden). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór donderdag 5 november 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jop Verhulst, 078-6549060. Referentienummer 200817.

Deze vacature is verlopen

Bekijk hieronder actuele vacatures uit hetzelfde vakgebied.

Contractmanager gemeente

Je stelt de inkoopbehoeften vast voor een nieuwe wegverbinding binnen een gemeente in omgeving Utrecht. In deze rol voer je de inkoopbehoeften…

  • Werkweek: 24 uur
  • Contract: Parttime
  • Locatie: Utrecht

Contractmanager dijkverbetering Cuijk-Ravenstein

Je draagt bij aan een juist en rechtvaardig aanbestedingstraject en aan de contractbeheersing voor een dijkversterkingsproject van een waterschap.

  • Werkweek: 24 uur
  • Contract: Parttime
  • Locatie: Noord-Brabant



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services