Trainee technisch management (32-40 uur)


Trainee technisch management (32-40 uur) - 200849

Als trainee technisch management heeft u maximaal 3 jaar ervaring binnen het vakgebied waterveiligheid en gaat u het technisch management ondersteunen bij een dijkversterkingsproject.

Wie?
Onze opdrachtgever, een waterschap in Overijssel en Drenthe, is op zoek naar een trainee technisch management. Het waterschap zorgt voor veilig wonen met water, voor voldoende water voor boeren en bedrijven en voor schoon water in de stad en de natuur. Dit doet zij samen met haar partners en verbindt hierdoor het wonen, werken en natuur met het water in de regio. Om dit alles te realiseren beheert en onderhoudt het waterschap circa 1100 kilometer waterkeringen. Daarmee is zij landelijk gezien een hoofdrolspeler op dit gebied.

Momenteel spelen er vele opgaven binnen het waterschap, waaronder het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP). Om de kwaliteit binnen dit programma te waarborgen maakt het waterschap deel uit van landelijke kennisplatfora, zoals de Technisch Managers Community van het HWBP. Binnen het HWBP worden de dijkverbeteringsprojecten uitgevoerd aan de hand van het integraal projectmanagement model (IPM). Het technisch ontwerpteam heeft voor het ontwerptraject in de planuitwerking ondersteuning nodig voor het technisch management.

U gaat specifiek aan de slag met één dijkversterkingsproject in de regio Zwolle. De planuitwerking van dit project wordt opgepakt met een aannemer en een gemengd ontwerpteam. Daarnaast is er nauw contact met de andere technisch managers op de afdeling Projectenrealisatie, andere afdelingen binnen de organisatie en andere waterschappen en met landelijke organisaties, zoals Rijkswaterstaat en Deltares. 

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U ondersteunt het technisch management bij de dijkversterkingsprojecten.
 • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en begeleiden van diverse technische onderzoeken.
 • U bent verantwoordelijk voor het inwinnen van gegevens om de sterkte van de waterkeringen realistisch in beeld te brengen.
 • U bent verantwoordelijk het uitvoeren van diverse ontwerpwerkzaamheden.
 • U houdt zich bezig met het hele spectrum, vanaf het aansturen van het veldwerk tot en met de rapportage van de berekeningen.

Eisen

 • U beschikt over een afgeronde wo-opleiding op het gebied van civiele techniek, aardwetenschappen, geotechniek, waterbouw of vergelijkbaar.
 • U heeft maximaal 3 jaar ervaring binnen het vakgebied waterveiligheid.
 • U bent op woensdag 18 november beschikbaar voor een kennismakingsgesprek met onze opdrachtgever.

Wensen

 • U heeft aantoonbare affiniteit met de ontwikkelingen binnen waterveiligheid en bent in staat dit toe te passen.
 • U bent gericht op het samenwerken en behalen van resultaat binnen en buiten het team.
 • U heeft ervaring met de geotechnische software van Deltares (D-serie) voor zowel het ontwerp als het beoordelen en de Hydramodellen.
 • U heeft ervaring met ArcGIS.

Waar?
Regio Zwolle

Wanneer?
De functie is per direct beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste begin november 2022, met een optie tot verlenging (1 x 6 maanden). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór woensdag 11 november 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jop Verhulst, 078-6549060. Referentienummer 200849.Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services