Recruitment consultant (36-40 uur)


Recruitment consultant (36-40 uur) - 2018900

U bent een recruitment consultant met ervaring met het verzorgen van het recruitmentproces binnen interim-managementvraagstukken.

Wie?
Onze opdrachtgever helpt en ondersteunt bedrijven bij innovatie-, leiderschaps- en capaciteitsvraagstukken en adviseert over organisatieverandering, teamcoaching en individuele coaching. U bent werkzaam voor de afdeling Support, die zich richt op capaciteitsvraagstukken. Als recruitment consultant bent u verantwoordelijk voor interim-managementvraagstukken bij diverse overheden en semioverheden. U werkt in een omgeving waar ook andere recruitment consultants werkzaam zijn. Op termijn bestaat de mogelijkheid om 1 dag vanuit huis te werken.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U bent verantwoordelijk voor het verzorgen van het gehele recruitmentproces en maakt hierbij gebruik van meerdere kanalen, zoals databases, innovatieve media en uw eigen netwerk.
  • U ondersteunt bij de corporate recruitment en de coördinatie daarvan.
  • U onderscheidt zich in het recruitment met verschillende testmethodieken voor kandidaten, zoals Management Drives en DISC.
  • U bent de sparringpartner voor het managementteam.

Eisen

  • U hebt minimaal 4 jaar ervaring opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling.
  • U werkt resultaatgericht en het halen van targets en het leveren van kwaliteit motiveren u.
  • U bent in staat om de behoefte te achterhalen of te creëren bij opdrachtgevers.

Waar?
Dordrecht

Wanneer?
De functie is per direct beschikbaar voor 36-40 uur per week. Deze functie betreft een functie in vast dienstverband.

Hoe?
Reageer zo snel mogelijk en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Edwin van Lonkhuizen, 078-6549060. Referentienummer 2018900.Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services