Projectleider gebiedsontwikkeling (36 uur)


Projectleider gebiedsontwikkeling (36 uur) - 210759

U leidt een uiteenlopend project gericht op de ontwikkeling van een gebied met woningen en een aantrekkelijke recreatieve zone. Een kleiner gedeelte van de tijd werkt u aan andere projecten binnen de gemeente.

Wie?
Deze gemeente in Zuid-Holland is voor het cluster Programma’s, Projecten en Opgaven (PPO) op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk wordt voor de realisatie van diverse projecten, van initiatieffase tot en met oplevering.

De gemeente werkt aan een transformatie van een voormalig vliegkamp, waar de komende jaren 5.600 woningen met voorzieningen worden gebouwd. Hierbij is het ook belangrijk dat er aandacht is voor een groene leefomgeving en ruimte voor recreatie en werkgelegenheid. Daarom richt de gemeente zich op een gebied tussen een nieuwe woonwijk op het voormalig vliegkamp en het duingebied, dat een aantrekkelijke recreatieve zone moet worden. Voor dit gebied is de gemeente op zoek naar een projectleider die breed inzetbaar is en zowel beleidsmatige als uitvoeringsprojecten realiseert. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van een bestemmingsplan, het realiseren van recreatiemogelijkheden en het aanleggen van een energievoorziening.

Als projectleider gaat u voor 70% van de tijd aan de slag met deze opdracht en 30% van de tijd met andere projecten binnen de gemeente. Deze projecten zullen bij aanvang aan u worden toebedeeld op basis van uw expertise.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U leidt uiteenlopende projecten specifiek gericht op de ontwikkeling van het gebied, zoals groenontwikkeling, maar bijvoorbeeld ook infrastructurele werken en het realiseren van private initiatieven.
 • U werkt samen met onder andere projectontwikkelaars, uitvoerende partijen en inwoners.
 • U speelt in al uw projecten in op actuele onderwerpen zoals klimaatneutrale initiatieven vanuit inwoners en ondernemers.
 • U bereidt projecten voor, stelt beslisdocumenten op en zorgt voor de bestuurlijke afhandeling.
 • U bewaakt de GROTICK-aspecten en onderneemt actie als gestelde kaders of het eindresultaat in het geding komen.
 • U zorgt voor draagvlak en aansluiting van bestuurders, burgers en ondernemers over deelprojecten van het programma.
 • U spart met collega-projectleiders voor de integraliteit tussen de projecten.

Eisen

 • U beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding.
 • U bent op maandag 18 oktober beschikbaar voor een kennismakingsgesprek met de gemeente.

Wensen

 • U kunt zo snel mogelijk en uiterlijk 1 november starten.
 • U heeft minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider van een gebiedsontwikkeling bij een gemeente.
 • U heeft 3 projecten succesvol afgerond.

Waar?
Regio Katwijk

Wanneer?
De functie is vanaf begin november beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor ten minste 42 weken, met een optie tot verlenging van 1 jaar.

Hoe?
Reageer vóór donderdag 14 oktober 12.00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jop Verhulst, 078-654 90 60. Referentienummer 210759.

Deze vacature is vervuldCopyright ©2019 - Van Dijk Employment Services