Senior procesmanager (32-36 uur)


Senior procesmanager (32-36 uur) - 210797

Als senior procesmanager opereert u tussen de verschillende partners van een samenwerkingsverband dat zich richt op de bereikbaarheid van de stad, waarbij u de samenwerking en resultaten ondersteunt en regisseert.

Wie?
Deze gemeente in Noord-Holland zoekt een senior procesmanager voor een samenwerkingsverband dat zich richt op de bereikbaarheid van de stad. Bij dit samenwerkingsverband zijn 5 grote infrapartners aangesloten: een provincie, Rijkswaterstaat, ProRail, de Vervoerregio en de gemeente zelf. Daarnaast is NS aangesloten als spoorvervoerder en Breikers voor de verbinding met werkgevers.

Het doel van het samenwerkingsverband is om ervoor te zorgen dat reizigers zo min mogelijk hinder ervaren van werkzaamheden aan de weg en het spoor. Dit doen zij door organisaties die zich inzetten voor de bereikbaarheid van de regio met elkaar te verbinden en de samenwerking tussen hen makkelijker te maken. Denk hierbij aan infrabeheerders, mobiliteitsprofessionals en vervoerders, maar ook alle infraprojecten die in en rond de stad op de planning staan. Via een platform weten reizigers wat er speelt en hoe zij snel in, door en naar de stad kunnen reizen.

Als senior procesmanager opereert u tussen de verschillende partners van het samenwerkingsverband. U ondersteunt en regisseert de samenwerking en resultaten van de directeuren, regisseurs en werkgroepen.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U verzorgt de bezetting in het regisseursteam.
 • U stimuleert en ondersteunt de samenwerking van regisseurs via teamvorming, besluitvorming, leiderschap en periodieke evaluatie.
 • U maakt verbinding tussen de moederorganisaties: van directeurenoverleg tot werkgroepen, tijdelijke projecten en clusters, meewerken aan het verder uitwerken van de community, deelnemen in de werkgroep community.
 • U werkt mee aan de visievorming en lange termijn ambities. Daarbij enthousiasmeert u de verschillende werkgroepen rond deze lange termijn formuleringen om zo een gezamenlijke ambitie te formuleren tussen de verschillende organisaties.
 • U professionaliseert de plannen en concretiseert de resultaten van werkgroepen, uitkomsten van projecten en behoeften vanuit clusters in jaarplannen en mutaties.
 • U bewaakt de voortgang inclusief de jaarlijkse financiële afrekening van de samenwerking.
 • U geeft vorm aan en ontwikkelt de secretarisrol in het directeurenoverleg.
 • U sluit af met een overdracht en evaluatiedocument.

Eisen

 • U beschikt minimaal over een wo-werk- en -denkniveau.
 • U heeft minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van mobiliteitsvraagstukken of infrastructurele vraagstukken.
 • U heeft minimaal 5 jaar werkervaring met het tot stand brengen en in stand houden van samenwerkingsrelaties in een complexe omgeving met meerdere organisaties met verschillende belangen.
 • U heeft in een senior functie minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan met procesgestuurd werken of portfoliomanagement.

Wensen

 • U heeft ervaring met snel de weg te vinden in relevante netwerken, processen en producten.
 • U heeft werkervaring met het opstellen van bestuurlijke (financiële) stukken richting interne en externe stakeholders.

Waar?
Regio Amsterdam

Wanneer?
De functie is vanaf begin december beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind november 2022, met een optie tot verlenging tot eind november 2023. U kunt deze opdracht alleen in loondienst uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór maandag 1 november 12.00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jop Verhulst, 078-654 90 60. Referentienummer 210797.

Deze vacature is vervuldCopyright ©2019 - Van Dijk Employment Services