Projectleider Agenda Mobiliteitsplan (20 uur)


Projectleider Agenda Mobiliteitsplan (20 uur) - 210809

Als projectleider komt u te werken binnen de Ontwikkelorganisatie Ruimte dat zich richt op de ruimte binnen de stad en waar u zich onder andere bezighoudt met het samenstellen van de Agenda Mobiliteitsplan.

Wie?
Deze gemeente in de provincie Utrecht is op zoek naar een projectleider Agenda Mobiliteitsplan voor de Ontwikkelorganisatie Ruimte. Bij de Ontwikkelorganisatie Ruimte werken ruim 650 medewerkers aan alle vraagstukken die te maken hebben met ruimte in de stad. De uitdaging ligt bij het laten groeien van de bestaande stad, maar deze wel aantrekkelijk en bereikbaar te houden. De projecten en vraagstukken waar de medewerkers zich mee bezighouden zijn: duurzame mobiliteit, gezond leefklimaat, de energietransitie, woningmarkt in balans, werk voor iedereen, netwerk acquisitie, marketing en trade en de Omgevingswet.

Bij Ruimte gebruiken ze de term gilde voor een afdeling en subgilde voor een team, omdat er binnen dit organisatieonderdeel wordt samengewerkt met vakgenoten en met elkaar om de expertise te vergroten. U valt onder de gilde Projectmanagement Ruimte (PMR), waar projectmanagers en projectassistenten werken aan 1 of meerdere opgaven of projecten.

U werkt nauw samen met een strateeg, waarmee u onder andere de Agenda Mobiliteitsplan samenstelt. In dit plan komen de faseringen van alle projecten naar voren (planvoorbereiding en realisatie), wordt de onderlinge samenhang in de tijd en met diverse gebiedsontwikkelingen beschreven en wordt de totale investering geactualiseerd. Het resultaat van dit plan wordt meegenomen bij de Raad bij de Voorjaarsnota.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U lijnt het proces binnen het project uit, maakt procesafspraken en zorgt dat de afspraken worden belegd.
  • U bent verantwoordelijk voor het regelen van de gesprekken, de voorbereiding en het vastleggen van de output, in overleg met de strateeg.
  • U stelt op basis van de output de Agenda Mobiliteitsplan samen in nauw overleg met de strateeg.

Eisen

  • U beschikt over een hbo- of universitaire opleiding in de richting van ruimtelijke ordening.
  • U bent in de week van 8 november beschikbaar voor een gesprek met de gemeente.

Wensen

  • U beschikt over een opleiding in de richting van planologie, planeconomie of mobiliteit.
  • U heeft minimaal 3 jaar werkervaring met het werken met projecten.
  • U heeft werkervaring met het opstellen van financiële overzichten.
  • U heeft werkervaring bij de Rijksoverheid, een G4-gemeente, een 100.000+-gemeente, kleine gemeenten, een semioverheid en / of een grote non-profit organisatie.

Waar?
Regio Utrecht

Wanneer?
De functie is per direct beschikbaar voor 20 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste begin mei 2022, met een optie tot verlenging (18 x 1 maand).

Hoe?
Reageer vóór woensdag 3 november 12.00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jop Verhulst, 078-654 90 60. Referentienummer 210809.

Deze vacature is vervuldCopyright ©2019 - Van Dijk Employment Services