Coördinator grondverwerving waterschap


Coördinator grondverwerving waterschap - 220003

Je ondersteunt bij een grote klus van het waterschap om benodigde gronden voor een project te verwerven, waarbij je grondverwervers aanstuurt, knelpunten signaleert en meedenkt over creatieve oplossingen.

Wat ga je doen?

Taken

 • Je zorgt dat de strategische grondvoorraad van het waterschap op orde is.
 • Je denkt mee over een goede oplossing als een verwerving achterloopt op schema en je zorgt ervoor dat dossiers onteigeningsproof zijn.
 • Je stelt onder andere grondverwervingsstrategieën, (financiële) meerjarenplanningen, prognoses en begrotingen op en je maakt de risico’s inzichtelijk in de projectomgeving.
 • Je ontwikkelt kaders en richtlijnen voor grondverwerving en je zoekt altijd naar verbetermogelijkheden voor bijvoorbeeld de informatievoorziening of de doorlooptijden van processen.
 • Je maakt managementrapportages en sturingsinformatie voor de opdrachtgever.
 • Je zorgt een dag per week op de projectlocatie voor goede afstemming met de projectleider en de omgevingsmanager.
 • Je coacht je collega’s en deelt je kennis en ervaring met hen.

Waar kom je terecht?
Voor onze opdracht bij een waterschap zijn wij op zoek naar een coördinator grondverwerving met goede communicatieve vaardigheden die zich niet af laat schrikken door deadlines. Het verwerven van de benodigde gronden voor het project is een hele klus voor het waterschap. Het gaat om honderden overeenkomsten met grondeigenaren die allemaal hun eigen belangen hebben. Voor de verwerving van de gronden heeft het waterschap externe partijen gecontracteerd. Als coördinator stuur jij hen aan, bewaak je het overzicht en de voortgang, signaleer je knelpunten en stuur je bij als dat nodig is. Bij complexe dossiers neem je als ervaren bruggenbouwer de leiding en zorg je samen met de grondverwervers voor creatieve oplossingen.

Je wordt onderdeel van het team Grondzaken dat bestaat uit 4 coördinatoren, 11 specialisten in grondzaken en 5 administratief medewerkers. Het team is een van de teams binnen de afdeling Bedrijfsvoering en richt zich op het controleren en ondersteunen van het grondverwervingsproces. Binnen het team heerst er een open sfeer met korte lijnen, waar kennis wordt gedeeld en iedereen kritisch durft te zijn.

Wat breng je mee?

Eisen

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in de richting van vastgoed en / of grondverwerving.
 • Je hebt ervaring met het coördineren van grote multidisciplinaire grondverwervingsprojecten en onteigeningsprocedures.
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van kaders en richtlijnen voor vastgoed in brede zin.

Wensen

 • Je beschikt over een taxatiecertificering, bijvoorbeeld NRVT of Landelijk en Agrarisch Vastgoed.

Kenmerken
Fulltime / parttime: 28-36 uur
Looptijd: per direct voor de duur van 6 maanden, met een optie tot verlenging.
Locatie: regio Tiel

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan vóór vrijdag 28 januari 12.00 uur je cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Heb je nog vragen? Onze consultant Guido Lamet kan je vraag vast beantwoorden, bel 078-654 90 60. Referentienummer 220003.Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services