Interieuradviseur gebouwen universiteit


Interieuradviseur gebouwen universiteit - 220008

Je bent een adviseur interieur met ervaring in een kantoor-, onderwijs- of onderzoeksomgeving. Deze kennis en ervaring zet je in binnen een team van adviseurs om de universiteit juist te adviseren over het interieur.

Wat ga je doen?

Taken

 • Je stelt op, past aan en beheert de standaardeisen voor nieuwbouw en renovatieprojecten in het kader van de kwaliteitsborging van het vastgoed van de universiteit.
 • Je ondersteunt de interieuradviseurs bij uiteenlopende taken.
 • Je zorgt voor de standaardisatie en kwaliteitsborging van de interieurs.
 • Je adviseert bij veranderingen en bij onderhoud- en beheervraagstukken.
 • Je bent lid van het projectteam en je toetst het ontwerp en de haalbaarheid van de projecten.
 • Je bent de sparringpartner voor externe ontwerppartijen tijdens het ontwerp- en uitvoeringsproces.
 • Je toetst de verschillende fasen van projecten volgende het Verificatie en Validatieplan.
 • Je bewaakt de kwaliteit van voorgestelde afbouw- en uitvoeringsproces.
 • Je bewaakt de kwaliteit van voorgestelde afbouw- en interieuroplossingen op basis van de eisen uit de initiatief- en definitiefase.

Waar kom je terecht?
Vanwege zwangerschapsverlof van 1 van de 4 interieuradviseurs bij een universiteit in Utrecht zoeken wij iemand met ervaring die deze tijdelijke rol uitvoert. Je voert deze rol uit namens en voor de directie Vastgoed & Campus. Zij is een van de directies van Universitaire Bestuursdienst en ondersteunt faculteiten met huisvesting, energie en gebiedsontwikkeling. Vastgoed en Campus bestaat uit 5 afdelingen: Strategie, Advies & Energie, Huisvesting, Gebiedsontwikkeling, Finance & Control, Veiligheid & Milieu.

Als adviseur word je lid van het team Advies en adviseer je samen met collega interieuradviseurs over strategie, beleid, ontwikkeling en de realisatie van universitair vastgoed. De professionals binnen het team zetten zich in om de technische en ruimtelijke / functionele kwaliteit van de vastgoedontwikkeling te borgen. Het team bestaat uit 4 adviseurs met bouwdisciplines zoals bouwkunde, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, interieur en duurzaamheid en is verantwoordelijk voor de advisering over interieurs, los en vast meubilair, materialen, signing, beeldkwaliteit. Hierbij werkt het team integraal samen met overige disciplines zoals gebouwgebonden installaties. Daarnaast werkt het team aan het opstellen van projectspecifieke programma’s van eisen en hiervoor wordt de standaardbibliotheek als basis aangehouden.

Wat breng je mee?

Eisen

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding in de richting van interieurarchitectuur, interior design, Academie voor beeldende kunsten of vergelijkbaar.
 • Je hebt ervaring als interieurarchitect in een kantoor-, onderwijs- of onderzoeksomgeving, waarbij de nadruk lag op interieurontwerp, bewegwijzering, materialen en meubilair, minimaal 5 jaar en bij voorkeur meer.
 • Je hebt ervaring met het maken en beheren van programma’s van eisen en het ontwikkelen van standaardisatie en kwaliteitsborging van interieur.
 • Je hebt ervaring met het plannen en organiseren van werkgroepen en het vergaren en verwerken van informatie, input van belanghebbenden en / of gebouwgebruikers.
 • Je hebt ervaring met het uitwerken van tekeningen en visualisaties via programma’s als AutoCAD, SketchUp of vergelijkbaar.
 • Je bent op maandag 31 januari beschikbaar voor een gesprek met de universiteit.

Wensen

 • Je hebt ervaring opgedaan met projecten waarbij ‘activiteiten-gerelateerd werken’ als uitgangspunt fungeerde.

Kenmerken
Parttime: 32 uur
Looptijd: midden maart – 6 maanden, met een optie tot verlenging van 3 x 6 maanden.
Locatie: Utrecht

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan vóór maandag 24 januari je cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Heb je nog vragen? Onze consultant Guido Lamet kan je vraag vast beantwoorden, bel 078-654 90 60. Referentienummer 220008.

Deze vacature is verlopenCopyright ©2019 - Van Dijk Employment Services