Projectleider Zuidwestelijke Delta


Projectleider Zuidwestelijke Delta - 220022

Je geeft bij de provinciale eenheid Zuidwestelijke Delta leiding aan het team dat verantwoordelijk is voor de voorbereiding en uitvoering van projecten in het beheergebied (bos- en natuurbeheer).

Wat ga je doen?

Taken

  • Je zorgt voor een optimale voorbereiding en uitvoering van de projecten. Dit doe je in afstemming met de verantwoordelijke beheereenheden en de omgeving.
  • Je geeft functioneel leiding aan de projectteamleden.
  • Je stemt af met de betrokken beheereenheden voor een doelgerichte samenwerking.
  • Je hebt structureel overleg met overheden, zoals de provincie, gemeenten en het waterschap voor de benodigde vergunningen, toestemmingen en subsidies.

Waar kom je terecht?
Onze opdracht van projectleider bij een grote bos- en natuurbeheerder is een tijdelijke rol tot deze definitief is ingevuld. De natuurbeheerder beheert ruim 273.000 hectare in Nederland en betrekt de mensen uit de omgeving. Met deze opdracht werk je mee aan het behouden en creëren van kwaliteit in de leefomgeving van en voor mensen, planten en dieren om ze te beschermen.

Als projectleider word je onderdeel van het team Advies en Projecten dat valt binnen de provinciale eenheid Zuidwestelijke Delta. Het team is op zoek naar een projectleider die sturing geeft in de voorbereidings- en uitvoeringsfase van de projecten. Hiervoor is het belangrijk dat je project- en procesmatig kunt werken, belangen af kunt wegen en resultaatgericht te werk gaat.

Naast de rol van projectleider zijn voor we voor dit project ook op zoek naar een projectmedewerker Zuidwestelijke Delta.

Wat breng je mee?

Je profiel

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt kennis van (civiele) techniek en natuurbouw.
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent tussen maandag 7 en vrijdag 11 februari beschikbaar voor een gesprek.

Kenmerken
Parttime / Fulltime: 32-36 uur
Looptijd: Per direct - 31 december 2022 met eventuele mogelijkheid tot verlenging.
Locatie: Zonnemaire. Je werkt 25% van tijd op kantoor, 25% op de projectlocatie en 50% thuis.

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan of die van projectmedewerker? Stuur dan vóór vrijdag 4 februari je cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Heb je nog vragen? Onze consultant Jop Verhulst kan je vraag vast beantwoorden, bel 078-654 90 60. Referentienummer 220022.

Deze vacature is verlopenCopyright ©2019 - Van Dijk Employment Services