Adviseur informatiebeheer


Adviseur informatiebeheer - 220285

Je verzorgt het informatie- en documentbeheer voor een van de grootste infrastructurele projecten van Nederland op de Zuidas.

Wat ga je doen?

  • Je voert samen met een collega het informatiebeheer uit in SharePoint op basis van archiefgerelateerde wensen van de 3 moederorganisaties.
  • Je draagt op termijn en op verzoek van de moederorganisaties archiefwaardige documenten over aan Rijkswaterstaat, ProRail en de gemeente Amsterdam.
  • Je toetst samen met een collega-informatiebeheer periodiek de naleving van het (documentair) informatiebeleid in de verschillende teams en rapporteert hierover aan de manager projectbeheersing.
  • Je maakt een zo optimaal mogelijke documentopslag en samenwerking via het DMS in SharePoint en eventueel andere databasesystemen mogelijk. Daartoe ondersteun en coach je projectmedewerkers door ze de nodige trainingen en/of cursussen te geven.
  • Je actualiseert, ontwikkelt en verbetert deze (video)gebruikerstrainingen en –handleidingen;
  • Je brengt als dit gewenst is functionele verbeteringen aan in het DMS SharePoint, dat binnenkort wordt gemigreerd naar Office 365.

Waar kom je terecht?
De gemeente Amsterdam vraagt onze inzet bij het project Zuidasdok met informatie- en documentbeheer.

Zuidasdok is een van de grootste infrastructurele projecten van Nederland. Het project zorgt voor een betere bereikbaarheid van de Amsterdamse wijk Zuidas en van het noordelijk deel van de Randstad over de weg en met het openbaar vervoer. In de komende jaren werkt het project aan de transformatie van station Amsterdam Centraal, aan de verbreding van de snelweg met de aanpak van 14 viaducten en aan de bouw van 2 snelwegtunnels in het hart van Zuidas.

Zuidas is voor Amsterdam een internationale toplocatie. Het gebied ligt op een strategische plek tussen de binnenstad en Schiphol, tussen Buitenveldert en Oud-Zuid. Zuidas transformeert van een kantorenlocatie in een stadswijk waar volop ruimte is voor wonen, werken studeren en ontspannen. Er wordt veel gebouwd: kantoren, woningen, voorzieningen en aanpassingen in de openbare ruimte.

Je bent verantwoordelijk voor het informatie- en documentbeheer van het project Zuidasdok onder functionele aansturing van de operationeel leidinggevende. Het projectteam zoekt mensen die passen bij de cultuur in het team: je houdt van een dynamische en levendige werkplek, waarin geen dag hetzelfde is. Je bent een persoonlijkheid met lef die flexibel is, collegiaal en bijdraagt aan het plezier in het werk.

Wat breng je mee?

Eisen

  • Je hebt minimaal een hbo-diploma of aantoonbaar hbo-niveau over informatievoorziening, informatiebeheer of informatiemanagement.
  • Je hebt meer dan 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functies.
  • Je heb meer dan 2 jaar ervaring met functioneel beheer van SharePoint of een gelijkwaardig DMS.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met projectmatig werken en het geven van advies over informatiebeheer.

Wensen

  • Je hebt een actieve rol gehad bij de invoering/inrichting van een SharePoint-omgeving of ander DMS.
  • Je hebt eerder een project(archief) overgedragen aan Rijkswaterstaat, ProRail of de gemeente Amsterdam of vergelijkbaar.
  • Je hebt meer dan normale gebruikerskennis van Microsoft Office.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het opstellen van werkinstructies voor informatiebeheer.

Kenmerken
Fulltime: 36 uur
Looptijd: per direct tot en met het einde van het programma Zuidasdok (jaren)
Locatie: Amsterdam
Je kunt deze opdracht alleen in loondienst uitvoeren.

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór vrijdag 5 augustus 12.00 uur. Heb je nog vragen? Onze consultant Jop Verhulst kan je vraag vast beantwoorden, bel 078-654 90 60. Referentienummer 220285.

Deze vacature is verlopen



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services