Adviseur projectbeheersing watersystemen


Adviseur projectbeheersing watersystemen - 230147

Je ondersteunt de manager projectbeheersing met uitvoeringsprojecten van definitie- tot en met de nazorgfase bij een hoogheemraadschap.

Waar kom je terecht?
Het hoogheemraadschap zorgt voor droge voeten, stevige dijken en schoon water. Bijvoorbeeld met nieuwbouw en onderhoud van watersystemen, zoals pompen, sluizen en gemalen. In de afgelopen jaren heeft het hoogheemraadschap gewerkt aan het voorkomen van wateroverlast, het groener maken van de leefomgeving in en om het water en het verbeteren van de waterkwaliteit.

Je zorgt samen met de leden van het integraal projectmanagementteam (IPM) voor de juiste beheersing van de projecten in het team Watersystemen. Het gaat om uitvoeringsprojecten van de definitie- tot en met de nazorgfase.

Wat ga je doen?

  • Je ondersteunt de manager projectbeheersing in het team Watersystemen.
  • Je geeft zelfstandig invulling aan de discipline projectbeheersing binnen een groep projecten en rapporteert hierover aan de manager projectbeheersing.
  • Je stelt een plan van aanpak op met het projectteam en stelt projectvoortgangsrapportages op.
  • Je houdt voortgangsgesprekken met projectteamleden rond financiën, planning, risico’s en capaciteit en verwerkt dit in de systemen (ProSa enPrimavera).
  • Je houdt je bezig met planningsmanagement met het verzamelen van informatie, het opstellen en doorrekenen van de planningen.
  • Je werkt aan risicomanagement met het organiseren van risicosessie, het actueel houden van het risicodossier en het bewaken en sturen op beheersmaatregelen.
  • Je verzorgt het financieel management met financieel projectbeheer, uitgavenprognoses, input voor de begroting en meerjarenraming en het opstellen, actualiseren en coördineren van het SSK-ramingsproces.

Wat breng je mee?

Eisen

  • Je beschikt minimaal over een hbo-diploma.
  • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met planningsmanagement.
  • Je hebt 3 jaar of meer ervaring met risicomanagement.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het opkomen voor de discipline projectbeheersing voor uitvoeringsprojecten.

Wensen

  • Je hebt werkervaring in een IPM-team.
  • Je hebt ervaring bij een projectenorganisatie van de (semi)overheid.

Kenmerken
Parttime / Fulltime: 32 uur
Looptijd: vanaf begin mei voor 8 maanden, met een optie tot verlenging van 2 keer 12 maanden
Locatie: Delft, je bent minimaal 2 dagen per week op locatie
Gesprek: woensdagmiddag 5 april op locatie

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór maandag 27 maart 12.00 uur. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze consultant Guido Lamet, bel 078-654 90 60. Referentienummer 230147.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.

Deze vacature is verlopen



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services