Allround contractmanager waterschap


Allround contractmanager waterschap - 230821

Je bent een allround contractmanager die schakelt tussen techniek, omgeving en markt. Je hebt ervaring met aanbestedingen en contractbeheersing met aannemers en ingenieursbureaus.

Waar kom je terecht?
Als preferred supplier van het waterschap hebben wij de opdracht voor een contractmanager bij de afdeling Projecten. De opdrachten bij de afdeling Projecten variëren gemiddeld tussen de paar ton en 70 miljoen euro.

Het waterschap werkt met integrale projectmanagementteams (IPM-teams) aan dijkversterkingen, watergebiedsplannen en grote renovaties van afvalwaterzuiveringsinstallaties. Je bent als contractmanager binnen een IPM-team verantwoordelijk voor de contractvoorbereiding, de aanbesteding en de contractbeheersing richting verschillende marktpartijen (aannemers en ingenieursbureaus).

De afdeling Projecten is volop in ontwikkeling. De IPM-teams zijn 5 jaar geleden met succes ingevoerd en nu richt het waterschap zich op de standaardisering van eisen en onderlinge communicatie. Bijvoorbeeld met onderzoeken welke digitale systemen hier het beste bij passen. Verder wordt systems engineering steeds meer in projecten toegepast. Tot slot is maatschappelijk verantwoord inkopen belangrijk en is de uitdaging om de markt op een duurzame manier het werk uit te laten voeren.

Wat ga je doen?

 • Je bent de schakel tussen techniek en omgeving aan de ene kant en de markt aan de andere kant.
 • Je werkt in verschillende teams samen met interne adviseurs, de andere IPM-rollen en een ingenieursbureau, ook stem je af met de beheerders en de onderhoudsploeg.
 • Je adviseert het IPM-team over de marktbenadering tot en met de contractbeheersing.
 • Je maakt iedere keer de afweging welk contract het beste bij welk werk past (UAV en UAV-gc).
 • Je zorgt dat de eisen van de techniek en omgeving goed vertaald worden in het contract.
 • Je doorloopt de aanbestedingsprocedure samen met de inkoopadviseur.
 • Je begeleidt de uitvoering en het afhandelen van wijzigingen van contracten.

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal een hbo-werk- en -denkniveau in een relevant vakgebied.
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met de voorbereiding en uitvoering van UAV- en UAV-gc-contracten.
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring als contractmanager in een IPM-team bij de overheid of een nutsbedrijf.
 • Je hebt kennis van alle moderne inkoop- en contractvormen, zoals een bouwteam en D&C.

Kenmerken
Parttime/Fulltime: 20-36 uur
Looptijd: per direct voor 6 maanden, met een optie tot verlenging
Locatie: Randstad

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór vrijdag 15 december 12.00 uur. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze consultant Guido Lamet of Axel Gelens, bel 078-654 90 60. Referentienummer 230821.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services