Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

9 van de 18 openstaande vacatures


Projectleider - 230636

Je leidt aanbestedingen, denkt een marktstrategie voor een aanbesteding uit en vertaalt de duurzaamheidsambities naar de aanbestedingsaanpak voor een gemeente in de provincie Utrecht.


Projectleider vastgoedbeheer - 230635

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidings-, aanbesteding en/of realisatiefase van verschillende projecten binnen het vastgoedbeheer.


Projectmanager gebiedsontwikkeling - 230634

Je werkt binnen het programma Waterfront Kust aan de stedelijke ontwikkeling en bent verantwoordelijk voor het opstellen en begeleiden van de uitwerking van alle aspecten rond het programma.


Inkoopadviseur - 230632

Je adviseert over inkoop en aanbesteding en begeleidt (Europese) aanbestedingstrajecten voor zowel individuele opdrachtgevers als multidisciplinaire teams binnen het waterschap.


Assistent technisch manager (trainee) - 230630

Je ondersteunt de technisch manager bij de uitvoering van projecten in de fase van technische voorbereiding tot en met aanbesteding en realisatie.


Strategisch adviseur invoering veranderopgave - 230626

Je biedt strategisch advies aan de afdelingshoofden en de directie van het waterbedrijf om hen te ondersteunen bij de veranderopgave in te voeren en te borgen in de organisatie.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services