Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

17 van de 22 openstaande vacatures


Handhaver milieu - 240669

Jij toetst de naleving van wetten en regels bij verleende vergunningen en meldingen op het gebied van milieu, civiele techniek en waterkwaliteit en geeft voorlichting over het belang van een goed en veilig watersysteem bij het hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard.


Strateeg ruimtelijk domein - 240665

Als ruimtelijk strateeg adviseer je over en coördineer je ruimtelijke vraagstukken rondom woningbouw, economie, landelijke gebied en maatschappelijke voorzieningen.


Tactisch inkoopadviseur - 240664

Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van de inkoopstrategie voor concrete aanbestedingen, advisering en het begeleiden en het uitvoeren van (Europese) aanbestedingsprocedures bij een grote overheidsorganisatie.


Teammanager expertisecentrum waterschap - 240663

Je geeft situationeel leiding aan de medewerkers van het expertisecentrum van een waterschap in Overijssel. Soft skills zijn belangrijker dan inhoud op vakgebied, want de kennisvelden zijn hiervoor te breed.


Manager projectbeheersing waterschap - 240661

Voor een waterschap in Gelderland neem jij de projectbeheersing op je voor een gebiedsprogramma dat zich richt op slimme combinaties tussen watersysteem- en waterveiligheidsmaatregelen. In korte tijd til jij het project van de planuitwerkingsfase naar het volgende niveau.


Netwerkspecialist - 240659

Jij ontwerpt en implementeert geavanceerde netwerkoplossingen, gebaseerd op Software Defined Networking (SDN-)principes en adviseert over nieuwe SDN-technologieën en -strategieën voor 2 hoogheemraadschappen.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services