Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

10 van de 14 openstaande vacatures


Adviseur facilitair - 220630

Je leidt (deel)projecten voor het project Hybride werken bij het Hoogheemraadschap van Rijnland.


Manager projectbeheersing Realisatie - 220625

Je realiseert civieltechnische projecten bij de gemeente Delft en bent specifiek verantwoordelijk voor het risicomanagement voor het project rioolvervanging Voorhof.


Omgevingsmanager - 220627

Als ervaren omgevingsmanager ben je de schakel tussen de (afval)waterprojecten van Waternet en de betrokken partijen. Je stelt omgevingsanalyses en -strategieën op en stuurt de projectcommunicatie aan.


Omgevingsmanager infrastructuur - 220623

Je bent verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement van de infrastructurele regioprojecten van de provincie Flevoland en zorgt voor een goede relatie met de betrokken interne en externe partijen.


Projectmanager verbouwing stadskantoor - 220622

Je stuurt de uitvoering van de verbouwing en inrichting van het stadskantoor en de bijbehorende verhuizingen aan van deze gemeente.


Business-informatieanalist waterkeringen - 220612

Je draagt bij aan het borgen, beheren, ontwikkelen en innoveren van gestructureerde data voor assetmanagementprocessen van specifieke waterkeringen: dijken.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services