Contractmanager / Contractadviseur

Bent u een contractmanager of contractadviseur en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de infrastructurele sector? Dan zijn wij naar u op zoek!

Wie is Van Dijk Employment Services?
Van Dijk Employment Services is met haar bijna 40-jarig bestaan een zeer ervaren speler op het gebied van interim-management, projectmanagement en advisering. Dit doen wij als betrokken partner binnen ruim 200 overheidsprojecten door heel Nederland. Deze projecten en programma’s bevinden zich op het gebied van ruimtelijke ordening, infrastructuur, bouw en vastgoed.

Met een hecht team werken wij bij Van Dijk Employment Services elke dag aan het vinden van de juiste persoon voor de meest uiteenlopende projecten bij één van onze vele opdrachtgevers. Mede door ons uitgebreide netwerk en expertise binnen ons vakgebied weten wij de verwachtingen van onze kandidaten te overtreffen.

Vanaf 2006 zijn wij betrokken bij het invoeren van de IPM-rollen binnen infrastructurele projecten. Eerst bij Rijkswaterstaat, maar ondertussen hebben veel opdrachtgevers de transitie ingezet naar het werken volgens het IPM-model, vaak gepaard gaande met geïntegreerde contractvormen en contractbeheersing. Tot onze opdrachtgevers behoren dan ook waterschappen, provincies, gemeenten en andere (project)organisaties binnen het ruimtelijk domein. De projecten lopen uiteen van planvorming tot realisatie, van marktbenaderingstrategie tot aanbesteding en uitvoering.

Wij zijn dan ook doorlopend op zoek naar professionals voor diverse functies op het gebied van inkoop-, contractmanagement en contractbeheersing bij onze opdrachtgevers. Herkent u zich in onderstaand profiel? Dan bent u waarschijnlijk de mogelijke kandidaat voor het volgende project bij één van onze opdrachtgevers! Herkent u zichzelf niet in het onderstaande profiel? Geen probleem, we kijken graag samen naar alternatieve mogelijkheden.

Wat kunt u verwachten in een functie op het gebied van contractmanagement?
Als contractmanager of contractadviseur bent u verantwoordelijk voor de sturing, beheersing en/of advisering binnen het gehele marktbenaderings- en contracteringstraject van (vaak) multidisciplinaire projecten in de infrastructuur. Binnen het IPM-team wordt op basis van complexiteit en identificering van opdrachtgevers- en opdrachtnemersrisico’s bepaald wat de beste contractvorm is en hoe marktpartijen optimaal betrokken kunnen worden. Na de aanbesteding adviseert u over of bent u verantwoordelijk voor de correcte beheersing en afhandeling van de contracten, naleving van afspraken tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en het vaststellen en doorvoeren van wijzigingen.

Wat kan onze opdrachtgever verwachten van een professional op het gebied van contractmanagement?
Wensen

  • U beschikt over een afgeronde hbo- / wo-opleiding in een relevante studierichting.
  • U hebt kennis van en ervaring met de toepassing van de UAV en/of UAV-gc en bijbehorende contractvormen binnen infrastructurele projecten of gebiedsontwikkelingsprojecten.
  • U hebt ervaring met de toepassing van systeemgerichte contractbeheersing (SCB).
  • U hebt bij voorkeur ervaring met het werken binnen IPM-teams.

Waar?
De mooiste projecten door heel Nederland. Van Groningen tot Limburg en van Den Haag tot Enschede.

Wanneer?
De functies zijn beschikbaar van 8 tot 36 uur per week

Hoe?
Heeft u of krijgt u binnenkort tijd beschikbaar en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze consultants via ons telefoonnummer 078-654 90 60 of mail ons via info@vandijkwerkt.nl.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen