Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

4 van de 28 openstaande vacatures


Projectleider gebiedsontwikkeling - 240565

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van verschillende gebiedsontwikkelingen voor de gemeente. Deze initiatieven komen vanuit ontwikkelaars, woningbouwcorporaties en op eigen initiatief van de gemeente.


Senior adviseur omgevingsmanagement luchthaven - 240550

Je bent bij Schiphol verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de relaties met belanghebbenden, waarbij jouw focus ligt op de doelgroep omwonenden en het dossier Baanonderhoud.


Projectmanager (IPM) gebiedsontwikkeling - 240541

Jij bent de verbindende schakel van het gebiedsontwikkelingsproject Stadsboulevard binnen een gemeente in Noord-Holland. Als ervaren projectmanager voer je regie op alle fases van het project: van de planfase en het ontwerp tot de aanbesteding, uitvoering en oplevering.


Teammanager vastgoed - 240512

Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het team; van traditioneel vastgoedbeheer naar professioneel vastgoedmanagement op strategisch, tactisch en operationeel niveau bij een gemeente in Noord-Holland.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services