Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

4 van de 18 openstaande vacatures


Projectleider vastgoedbeheer - 230635

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidings-, aanbesteding en/of realisatiefase van verschillende projecten binnen het vastgoedbeheer.


Inkoopadviseur - 230632

Je adviseert over inkoop en aanbesteding en begeleidt (Europese) aanbestedingstrajecten voor zowel individuele opdrachtgevers als multidisciplinaire teams binnen het waterschap.


Omgevingsmanager gebiedsontwikkeling - 230599

Je bent het aanspreekpunt en de gesprekspartner die het gemeentelijk belang goed kan verwoorden en die de signalen en belangen van de belanghebbende partijen perfect kan inbrengen in de projectorganisatie.


Projectleider herinrichting kantoor - 230585

Je leidt het project Hybride werken bij een hoogheemraadschap in Zuid-Holland. Als projectleider in de uitvoeringsfase van dit project regel je zaken voor de interne verhuizing, behoudt je het overzicht en stuur je bij waar nodig.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services