Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

17 van de 28 openstaande vacatures


Projectleider gebiedsontwikkeling - 240565

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van verschillende gebiedsontwikkelingen voor de gemeente. Deze initiatieven komen vanuit ontwikkelaars, woningbouwcorporaties en op eigen initiatief van de gemeente.


Strategisch communicatieadviseur - 240563

Je hebt de regierol bij het ontwikkelen van de communicatiestrategie en de doorontwikkeling van de organisatie en het team communicatie bij gemeente Geertruidenberg.


Projectondersteuner gemeente - 240561

Je bent de rechterhand van de projectmanager bij een Zuid-Hollandse gemeente en helpt verschillende projecten naar een goed resultaat te brengen. Van de projectadministratie tot het coördineren van de besluitvorming en van het voorbereiden van persvragen tot de communicatie richting externe partijen.


Omgevingsmanager infrastructurele projecten - 240560

Je bent verantwoordelijk voor het intern en extern omgevingsmanagement binnen 2 provinciale projecten van civiele constructies die voortkomen uit diverse investerings- en onderhoudsprogramma’s.


Omgevingsmanager Maatregelen Graafstroom - 240547

Je doorloopt het omgevingsproces van het einde van de planuitwerkingsfase tot de start van de realisatiefase en vergroot het draagvlak en vertrouwen in het waterschap bij de omwonenden.


Tactisch inkoper Programma Onderwijshuisvesting - 240552

Jij gaat aan de slag met het inkoop- en aanbestedingsproces van het Programma Onderwijshuisvesting (POHV) voor een financieringsbedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid, technologie en innovatie.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services