Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

11 van de 17 openstaande vacatures


Projectmanager vastgoed - 230059

Je stuurt vastgoedprojecten aan binnen het ruimtelijk domein van een gemeente in Noord-Holland. Je werkt aan nieuwbouwprojecten, zoals een nieuwe school en sporthal en aan beheerprojecten.


Omgevingsmanager Natura 2000 - 230059

Je bent verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement van verschillende Natura 2000-projecten in Overijssel. Het zwaartepunt ligt op direct contact met de grondeigenaren en het aansturen van de communicatie.


Communicatieadviseur duurzame mobiliteit - 230054

Van het formuleren van een helder communicatieplan tot het aanzetten van gedragsverandering: je ondersteunt een programma duurzame mobiliteit in Midden-Nederland met communicatievraagstukken.


Omgevingsmanager dijkversterkingsproject HWBP - 230056

Je organiseert en stuurt het omgevingsmanagement van een dijkversterkingsproject in provincie Utrecht aan en wijst het team tijdig op risico’s vanuit de omgeving.


Manager projectbeheersing en contractmanagement MIRT - 230053

Van het optimaliseren van de werkprocessen tot het bijsturen van contractmanagement: je leidt de processen voor de herinrichting van een stationsgebied, onderdeel van een MIRT-programma, bij een gemeente in Zuid-Holland in goede banen.


Adviseur inkoop en contracten - 230049

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, uitvoeringsbegeleiding en advisering van het contractmanagementproces bij Rijkswaterstaat.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services