Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

10 van de 13 openstaande vacatures


Adviseur risicomanagement - 220494

Je bent een ervaren adviseur die het risicomanagementproces binnen de projecten van Waternet opstart en zorgt dat de risico’s beheersbaar blijven.


Adviseur informatiehuishouding - 220492

Je bent een adviseur informatiehuishouding die bijdraagt aan de ontwikkeling van het documentbeheer binnen verschillende grote projecten.


Teamleider veiligheid en handhaving - 220488

Voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp geef je leiding aan het team Veiligheid en Handhaving en lever je een bijdrage aan het integraal veiligheidsplan.


Omgevingsmanager dijkversterking - 220487

Je bent een ervaren omgevingsmanager die zorgt voor de maatschappelijke acceptatie van de werkzaamheden voor de dijkverbetering tussen Cuijk en Ravenstein.Programmamanager Omgevingswet - 220484

Als programmamanager voor de gemeente Velsen ben je verantwoordelijk voor de invoering van de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services