Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

11 van de 16 openstaande vacatures


Projectleider herstructurering bedrijventerreinen - 230329

Je leidt projecten in de gebiedsontwikkeling. Specifiek de bestaande bedrijventerreinen herstructureren naar innovatieve, hoogwaardige en toekomstbestendige bedrijventerreinen.


Junior adviseur contractmanagement - 230330

Projectmatig contractmanagement voor het beheer en onderhoud van (vaar)wegen, tunnels, sluizen, bruggen, waterkeringen en veel meer. Als junior ga je de uitdaging aan om je hierin te ontwikkelen.


Communicatieadviseur waterschap - 230328

Voor een dijkversterkings- en rivierverruimingsproject ben je verantwoordelijk voor de planning, afstemming en uitvoering van alle communicatieactiviteiten binnen het project.


Adviseur projectbeheersing waterschap - 230324

Je werkt aan complexe technische watergerelateerde projecten voor een waterschap in de provincie Utrecht.


Adviseur projectbeheersing - 230321

Je bent een ervaren adviseur projectbeheersing en je levert een bijdrage voor de Interprovinciale Programmaorganisatie voor Stikstof en Natuur.


Financieel projectbeheerser - 230320

Je bent verantwoordelijk voor de financiële programmabeheersing van het programma Veenweiden Krimpenerwaard en het programmateam. Dit doe je voor de provincie Zuid-Holland.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services