Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

8 van de 28 openstaande vacatures


Projectondersteuner gemeente - 240561

Je bent de rechterhand van de projectmanager bij een Zuid-Hollandse gemeente en helpt verschillende projecten naar een goed resultaat te brengen. Van de projectadministratie tot het coördineren van de besluitvorming en van het voorbereiden van persvragen tot de communicatie richting externe partijen.


Tactisch inkoper Programma Onderwijshuisvesting - 240552

Jij gaat aan de slag met het inkoop- en aanbestedingsproces van het Programma Onderwijshuisvesting (POHV) voor een financieringsbedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid, technologie en innovatie.


Omgevingsmanager Regie & Assetmanagement - 240539

Je speelt een belangrijke rol tussen het waterschap en de buitenwereld, zorgt voor borging van de planvorming en gebiedsvisies en bent het aanspreekpunt voor interne en externe belanghebbenden op tactisch niveau.


Projectleider grondstromen - 240527

Je regelt als ervaren projectleider het benodigde volume zand en grond tegen de meest gunstige marktcondities en zorgt dat die op de meest duurzame manier naar het bouwgebied van een nieuw dorp binnen een gemeente in Zuid-Holland getransporteerd wordt.


Adviseur fysieke beveiliging en GBS - 420525

Voor een waterbedrijf in Noord-Holland verzorg jij de selectie, aanschaf en implementatie van een nieuwe gebouwbeheersysteem en analyseer je de fysieke beveiliging op de huidige eisen en wensen.


Projectleider beleidsopgaven - 240501

Als projectleider beleidsopgaven ga jij aan de slag met 3 doelen van een pilot op beleidsuitvoering, om de verbinding tussen beleid en uitvoering te verbeteren. Je bestudeert bestaand en nieuw beleid en doet voorstellen voor prioritering van beleidsopgaven.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services