WOZ-taxateur woningen / niet-woningen (24-36 uur) 190194

Wij zoeken 12 WOZ-taxateurs woningen en 4 WOZ-taxateurs niet-woningen die in het bezit zijn van een erkend WOZ-diploma.

Wie?
Onze opdrachtgever, een gemeente in Noord-Holland, is op zoek naar een WOZ-taxateur voor de afdeling Waardering, Heffing en Toezicht van het organisatieonderdeel Belastingen. De afdeling heeft als taak het sturen op alle processen van waardebepaling en taxatie, heffingen en toezicht en controle en handhaving. De afdeling bestaat uit 3 teams. Belastingen ontvangt jaarlijks circa 500 miljoen euro door het heffen van belastingen zoals de afvalstoffenheffing, onroerendzaakbelasting of de toeristenbelasting. Het geld wordt gebruikt voor publieke voorzieningen zoals het onderhoud van grachten, fietspaden, parken, speeltuinen, sociale voorzieningen of de veiligheid in de stad. Momenteel is het organisatieonderdeel volop in beweging, bijvoorbeeld met de invoering van een nieuw belastingsysteem. Belastingen is nu klaar om de volgende stap te zetten.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken 

  • U voert alle taken uit binnen de processen van waardebepaling en taxatie, heffingen en toezicht en controle en handhaving.
  • U voorziet objecten van een WOZ-waarde door middel van het uitvoeren van de werkvoorbereiding, permanente marktanalyses, bezwaar- en beroepafhandeling en vooroverleg voor zowel woningen als niet-woningen.
  • U treedt op als deskundige bij rechtbanken en gerechtshoven.
  • U levert een bijdrage aan de planning en uitvoering binnen de zelforganiserende teams.

Eisen 

  • U beschikt over een afgeronde hbo-opleiding Differentiatie Makelaardij, een SVMNIVO-diploma of bent ingeschreven in het NRVT-register.
  • U bent in het bezit van een erkend WOZ-diploma.
  • U hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als WOZ-taxateur, waarvan 2 jaar als niet-woning taxateur.
  • U hebt ervaring opgedaan met de processen bezwaar, herwaardering en PMA.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Wensen 

  • U hebt werkervaring opgedaan met het muteren en opvoeren van WOZ-objecten (primaire kenmerken) in verband met ketengericht denken en werken.
  • U hebt ervaring met K2B en Ortax.

Waar?
Amsterdam

Wanneer?
De functie is per 1 mei beschikbaar voor 24-36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2019, met een optie tot verlenging (tot een totale contractduur van 2 jaar). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór maandag 22 april 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jop Verhulst, 078-6549060. Referentienummer 190194.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen