Directievoerder / Toezichthouder UAV (24-36 uur) 190420

U bent een directievoerder / toezichthouder UAV die ervaring heeft opgedaan vanuit de opdrachtgever met het bouw- en woonrijp maken van bouwlocaties en het toetsen van ontwerpen en bestekken binnen bouwlogistieke projecten.

Wie?
Onze opdrachtgever, een gemeente in Zuid-Holland, is op zoek naar een directievoerder / toezichthouder UAV voor een projectteam. De medewerkers van dit team richten zich op de realisatie van werken, zichtbare aanpassingen in de openbare ruimte vanuit onder andere projectmatig onderhoud, gebiedsontwikkeling, investeringsopgaven en initiatieven uit de stad. Het projectteam werkt de komende jaren aan de ontwikkeling van de bouwvelden in het spoorzonegebied. Verder worden er door diverse aannemers van zowel grote projectontwikkelaars als kleine zelfbouwers werkzaamheden uitgevoerd. Dit betekent veel afstemming tussen de aannemers onderling. Het projectteam heeft daarvoor een coördinatieoverleg ingericht dat onder leiding staat van de bouwlogistiek manager. In dat overleg worden alle plannen en planningen van de verschillende aannemers besproken en op elkaar afgestemd. U werkt met collega’s in een vast projectteam, maar bent naar buiten toe ook in staat om zelfstandig op te treden.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken 

 • U verzorgt de uitvoering van het bouw- en woonrijp maken van de diverse bouwlocaties (velden).
 • U fungeert op de bouwlocaties als eerste aanspreekpunt van de bouwlogistiek manager.
 • U houdt toezicht of de verschillende aannemers zich aan de gemaakte afspraken houden.
 • U levert een bijdrage aan het verbeteren van de professionaliteit.
 • U fungeert als sparringpartner voor collega’s.

Eisen 

 • U hebt minimaal 3 jaar soortgelijke werkervaring opgedaan als directievoerder/toezichthouder binnen bouwlogistieke projecten vanuit bij voorkeur een gemeente.
 • U hebt werkervaring opgedaan met het beheersen van GWW-bestekken in IBIS.
 • U beschikt over een afgeronde mbo- of hbo-opleiding Civiele Techniek of vergelijkbaar.
 • U hebt in de afgelopen 5 jaar werkervaring opgedaan met het toetsen van ontwerpen en bestek.
 • U hebt in de afgelopen 5 jaar werkervaring opgedaan met het begeleiden van verkennende onderzoeken ter voorbereiding op de uitvoering.
 • U hebt als directievoerder werkervaring opgedaan met het bouw- en woonrijp maken van projecten in stedelijk gebied.

Waar?
Zuid-Holland

Wanneer?
De functie is per 8 juli beschikbaar voor 24-36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2019, met een optie tot verlenging (2 x 12 maanden). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór vrijdag 21 juni 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Stefan Warbout, 078-6549060. Referentienummer 190420.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen