Toezichthouder / Directievoerder (20 uur) 190562

U bent een toezichthouder / directievoerder die ervaring heeft opgedaan met zuiveringstechnische werken en gestuurde boringen onder snelwegen en spoorbanen.

Wie?
Onze opdrachtgever is op zoek naar een toezichthouder / directievoerder voor de afdeling Technische Projecten. Als er een technische context bij komt kijken, dan is de afdeling Technische Projecten in de lead. Vanwege het toenemend aantal projecten is er gekozen voor tijdelijke personele capaciteitsuitbreiding van de afdeling. Als toezichthouder / directievoerder zult u worden ingezet op de aanleg van een transportstelsel tussen Aalst en Zaltbommel. Om afvalwater efficiënter en duurzamer te zuiveren, bouwt het waterschap een nieuw rioolgemaal en worden er nieuwe persleidingen gelegd. Samen met het projectteam brengt u dit meerjarenproject tot een goed einde.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken 

  • U houdt toezicht en voert directie op de te realiseren werkzaamheden.
  • U organiseert de besteksadministratie.
  • U levert input ten behoeve van de samenstelling van het overdrachtsdossier.
  • U draagt zorg voor de evaluatie en toetsing van het technisch ontwerp aan de opdracht en de overige gemaakte afspraken.

Eisen 

  • U beschikt minimaal over een hbo werk- en denkniveau op het gebied van civiele techniek.
  • U hebt als toezichthouder/directievoerder of in een soortgelijke rol in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met zuiveringstechnische werken, bij voorkeur vanuit een waterschap.
  • U hebt ervaring opgedaan met gestuurde boringen onder snelwegen en spoorbanen.
  • U hebt kennis van de RAW-bestekssystematiek en UAV.
  • U hebt kennis van de basiselementen van de functie waarbij alle fases van een project en minimaal binnen één project worden beheerd.

Waar?
Gelderland

Wanneer?
De functie is per 2 september beschikbaar voor 20 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor ten minste 20 maanden, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór maandag 22 juli en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Stefan Warbout, 078-6549060. Referentienummer 190562.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen