Adviseur elektrotechniek (16 uur) 2018310

U bent een adviseur met ervaring met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van elektrotechnische installaties en het opstellen van technische vraagspecificaties.

Wie?
Onze opdrachtgever, een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, is op zoek naar een adviseur elektrotechniek voor het projectteam Onderhoud Oosterscheldekering van het organisatieonderdeel Programma’s, Projecten en Onderhoud (PPO). PPO is verantwoordelijk voor het realiseren van infrastructurele projecten. Het projectteam verzorgt de voorbereiding, uitvoering en nazorg van het vast en variabel onderhoud aan de Oosterscheldekering. Deze werkzaamheden worden op verzoek van de afdeling Samenwerking Landelijke Uitvoering uitgevoerd. U maakt onderdeel uit van de discipline Technisch Management. De werkzaamheden hierbinnen zijn multidisciplinair.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U levert technische advies met betrekking tot het kennisgebied elektrotechniek, bijvoorbeeld naar aanleiding van opgetreden storingen, wijzigingen aan preventief onderhoud en ad-hoc vragen van beheerders of aannemers.
 • U bent verantwoordelijk voor het opstellen van technische vraagspecificaties ten behoeve van meerwerkopdrachten (VTW’s) op de lopende meerjarige onderhoudscontracten voor de elektrotechnische installaties (klein variabel onderhoud).
 • U draagt zorg voor het creëren van technische afstemming en samenwerking met de inhoudelijke elektrotechnische specialisten van onder andere beheerders en aannemers.
 • U bent verantwoordelijk voor het technisch beoordelen van prijsaanbiedingen, ontwerpen, kwaliteits- en uitvoeringsplannen, storingsanalyses en verbeter- en investeringsvoorstellen van de aannemers.
 • U ziet toe op de toepassing van de gestelde eisen op het gebied van ontwerp, effecten en techniek.
 • U bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging van de technische opleverdossiers.
 • U draagt zorg voor de coördinatie van het tekeningenproces van de lopende meerjarige onderhoudscontracten voor de elektrotechnische installaties.

Eisen

 • U beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van elektrotechniek.
 • U hebt minimaal 3 jaar aantoonbare kennis van en ervaring opgedaan met advisering op het gebied van elektrotechniek.
 • U hebt aantoonbare ervaring met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van elektrotechnische installaties.
 • U hebt kennis van en ervaring opgedaan met het opstellen van technische vraagspecificaties ten behoeve van meerwerkopdrachten (VTW’s) op de lopende meerjarige onderhoudscontracten voor de elektrotechnische installaties (klein variabel onderhoud).

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Wensen

 • U hebt kennis van relevante contractvormen, risicogestuurd onderhoud en system engineering.

Waar?
Vrouwenpolder / Middelburg

Wanneer?
De functie is per direct beschikbaar voor 16 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste medio april 2019, met een optie tot verlenging (2 x 12 maanden). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór dinsdag 24 april 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer Verhulst, 078-6549060. Referentienummer 2018310.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen