Projectmanager stedelijke infrastructuur (32 uur) 2018357

U bent een projectmanager stedelijke infrastructuur met ervaring met het managen en uitvoeren van infrastructurele projecten binnen een 70.000+-gemeente.

Wie?
Onze opdrachtgever, een gemeente in de provincie Utrecht, is op zoek naar een projectmanager stedelijke infrastructuur voor de afdeling Programma’s en Projecten. De medewerkers van de afdeling verzorgen het programma- en projectmanagement, vervullen vastgoedbeheertaken en verrichten vastgoedgerelateerde zaken. Als projectmanager bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende infrastructurele projecten aan de stedelijke infrastructuur. De projecten hebben betrekking op de openbare ruimte en komen voort uit opgaven op het gebied van verkeer, onderhoud, reconstructie of herontwikkeling. Daarbij gaat het zowel om bestaande infrastructuur als ook de aanleg van nieuwe infrastructuur. De opdrachtportefeuille omvat onder andere projecten voor rioolconstructie, de herinrichting van wegen, het bouw- en woonrijp maken, het onderhoud en de aanleg van civiele kunstwerken en cultuurtechnische projecten.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken 

  • U bent verantwoordelijk voor het integraal managen van infrastructurele projecten.
  • U draagt er zorg voor dat projecten binnen het budget en de planning worden gerealiseerd.
  • U stuurt de projectorganisatie aan, verzorgt de dagelijkse leiding en bereidt besluitvorming voor.
  • U bent samen met de overige projectmanagers verantwoordelijk voor de totale projectportefeuille.
  • U bent het aanspreekpunt voor wethouders, ambtelijke opdrachtgevers, marktpartijen en bewoners.

Eisen 

  • U beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek of Cultuurtechniek.
  • U hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan als projectmanager binnen een 70.000+-gemeente.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Wensen 

  • U hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan met infrastructurele projecten in de stad (niet zijnde uitbreiding).

Waar?
Amersfoort

Wanneer?
De functie is per 2 juli beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind juni 2019, met een optie tot verlenging (2 x 12 maanden). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór dinsdag 29 mei 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer Verhulst, 078-6549060. Referentienummer 2018357.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen