Projectmanager brandveiligheid (40 uur) 2019230

U bent een projectmanager brandveiligheid met ervaring met het projectmatig werken aan complexe utiliteitsgebouwen binnen brandveiligheidsprojecten.

Wie?
Onze opdrachtgever, een onderwijsinstelling in de provincie Utrecht, is op zoek naar een projectmanager brandveiligheid voor het cluster Brandveiligheid van het Facilitair Service Centrum. Het Facilitair Service Centrum biedt een breed scala aan producten en ondersteunende diensten aan de faculteiten en diensten van de onderwijsinstelling en de medewerkers, studenten en externe huurders. De activiteiten worden door circa 300 interne medewerkers uitgevoerd. Doordat de facilitaire organisatie zich ontwikkelt tot een regieorganisatie, worden operationele taken steeds vaker (geheel of gedeeltelijk) uitgevoerd door marktpartijen. U bent werkzaam binnen een compact projectteam van het cluster Brandveiligheid.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor het projectmatig organiseren, inkopen, coördineren en laten uitvoeren van een portefeuillebrede inventarisatie en aanpassingen aan de gebouwen op het gebied van brandveiligheid.
 • U verricht uw werkzaamheden in nauwe afstemming met de gebruikers van de gebouwen en de reguliere beheer- en onderhoudsorganisatie.
 • U verzorgt de inkoop en uitvoering van de inventarisaties aan bouwkundige en installatietechnische onderdelen ten behoeve van de gebouwen van de opdrachtgever op het gebied van brandveiligheid.
 • U toetst of de uitkomsten voldoen aan de vraag en of deze (op hoofdlijnen) technisch inhoudelijk kloppen.
 • U draagt zorg voor het laten oplossen van de urgente gebreken met behulp van de dagelijkse onderhoudsleveranciers of andere gespecialiseerde aannemers en installateurs.
 • U bent verantwoordelijk voor het (laten) opstellen van werkomschrijvingen / bestekken, begrotingen en doorloopplanningen voor de minder urgente maatregelen en beoordeelt deze op prestaties.
 • U koopt werkzaamheden in bij aannemers en installateurs met inachtneming van het geldende inkoopbeleid.
 • U bent verantwoordelijk voor het projectmatig realiseren van de voorbereiding, afstemming en uitvoering van de werkzaamheden, rekeninghoudend met de factoren tijd, geld, kwaliteit en risico’s.
 • U draagt zorg voor het administratief op orde brengen en houden van alle informatie en documentatie die betrekking hebben op de uitgevoerde werkzaamheden en de documenten die noodzakelijk zijn om aantoonbaar aan de wet- en regelgeving te voldoen op het gebied van brandveiligheid.
 • U informeert de programmamanager tijdens de realisatie van het project over de factoren tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie.
 • U verzorgt de overdracht van het resultaat en de nazorg richting de gebruikers en de reguliere beheer- en onderhoudsorganisatie na het afronden van de werkzaamheden.

Eisen

 • U beschikt minimaal over een afgeronde technische mbo-opleiding (bij voorkeur hbo-opleiding) in de richting van bouwkunde, werktuigbouwkunde of civiele techniek, aangevuld met een relevante technische of vastgoedopleiding en aantoonbare werkervaring op hbo-niveau.
 • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met projectmatig werken aan complexe utiliteitsgebouwen (met functies als onderwijs, kantoren, laboratoria of klinieken) in een politiekgevoelige omgeving.
 • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met het projectmatig werken aan gebouwen die in gebruik zijn.
 • U hebt in de afgelopen 5 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met minimaal 3 integrale brandveiligheidsprojecten waarbij de brandveiligheidsaspecten minimaal 50% van de totale projectwaarde uitmaakten.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?
Provincie Utrecht

Wanneer?
De functie is per maart beschikbaar voor 40 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2020, met een optie tot verlenging (12 maanden). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór donderdag 24 januari 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer Warbout, 078-6549060. Referentienummer 2019230.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen