Projectleider Smart Industry (24 uur) 190071

U bent een projectleider met ervaring met het opzetten en binnenhalen van projecten en bijbehorende financieringsbronnen, waaronder innovatiesubsidies.

Wie?
Onze opdrachtgever, een onderwijsinstelling in Noord-Brabant, is op zoek naar een projectleider voor het High Tech Systems Centre (HTSC). Door het combineren van de expertise van de 4 faculteiten Mechanical Engineering, Electrical Engineering, Mathematics and Computer Sciences en Applied Physics, behandelt het HTSC het complexiteitsprobleem van future high tech systems design op een multidisciplinaire manier, met een sterke nadruk op system engineering. De opdrachtgever is op zoek naar iemand die invulling kan geven aan een gecombineerde rol van onderzoeksmedewerker (0,4 fte) en projectleider (0,2 fte). Het HTSC programmeert onder andere onderzoek op het gebied van Smart Industry. Daarbij staan 2 zaken centraal: digitale samenwerking tussen bedrijven in een productieketen en het industriële Internet of Things (digitalisering in fabrieksautomatisering). In dit speelveld zijn recent een aantal projecten gestart en leads uitgezet voor nieuwe projecten. Deze projecten omvatten complexe samenwerkingsverbanden met meerdere partners (universiteiten, kennisinstellingen, de overheid en het bedrijfsleven).

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor het opzetten en binnenhalen van projecten en de bijbehorende financieringsbronnen, waaronder innovatiesubsidies.
 • U initieert voorstellen die passend zijn bij de onderzoeksdoelstellingen en koppelt deze aan innovatiesubsidies en onderzoeksfinancieringsbronnen.
 • U vertaalt de technologische uitdagingen vanuit de industrie naar fundamentele onderzoeksprogramma’s.
 • U werkt op een projectmatige wijze samen met industriële partners en programmamanagers binnen de organisatie.
 • U draagt bij aan de positionering van de organisatie als essentiële speler in het veld.
 • U draagt zorgen voor het behalen van de projectdoelstellingen binnen de afgesproken kaders van tijd en budget.
 • U fungeert als projectcoördinator in de uitvoering onder de supervisie van het programmamanagement.

Eisen

 • U hebt minimaal een afgeronde wo-opleiding op het gebied van software / informatica, mechatronica, electrical engineering, fysica of een vergelijkbare richting.
 • U hebt werkervaring in de academische en industriële sector.
 • U beschikt over een zeer sterk (aantoonbaar) netwerk in de (Smart Industrie-relevante) industrie, bij voorkeur internationaal.
 • U beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?
Eindhoven

Wanneer?
De functie is per april beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind maart 2020, met een optie tot verlenging (maximaal 3 jaar totaal). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór donderdag 21 maart aanstaande en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Guido Lamet, 078-6549060. Referentienummer 190071.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen