Projectleider informatievoorziening risicomanagement (24 uur) 190374

U bent een projectleider met ervaring met informatiemanagement op het gebied van risicomanagement binnen bij voorkeur een (semi)overheidsorganisatie.

Wie?
Onze opdrachtgever, een gemeente in Utrecht, is op zoek naar een projectleider informatievoorziening risicomanagement. De gemeente heeft in 2018 besloten om het risicomanagement opnieuw te positioneren en te professionaliseren. Het uitgangspunt is een breed gedragen en modern beleid, werkwijze en systeem op het gebied van risicomanagement. Het systeem moet het mogelijk maken dat risico’s en maatregelen inzichtelijk worden gemaakt, zodat risico’s tijdig onderkend worden en actie ondernomen kan worden. Het risicomanagementproces moet houvast en structuur bieden doordat informatie op tijd beschikbaar is voor en afgestemd op de gebruikers. Op dit moment wordt gewerkt aan een gemeentebrede visie en intern draagvlak en wordt een team van medewerkers samengesteld die zich nauw verbonden voelen met het onderwerp. Externe hulp is benodigd om de behoefte op het gebied van informatievoorziening scherp te stellen en te realiseren, waardoor de volgende doelen worden bereikt:

  • Alle relevante gegevens (risico’s en beheersmaatregelen) worden op een logische en toegankelijke wijze geregistreerd.
  • Inzicht wordt gegeven en overzicht wordt gecreëerd met betrekking tot de status van de risico’s en de mate van beheersing.
  • De organisatie maakt gebruik van een geïntegreerde, ondersteunende applicatie en andere applicaties worden uitgefaseerd.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een organisatieplan.
  • U stelt use cases op.
  • U draagt zorg voor het schrijven van een programma van eisen.
  • U bereidt de marktconsultatie voor.

Eisen

  • U hebt minimaal 5 jaar recente werkervaring opgedaan op het gebied van informatiemanagement.
  • U hebt minimaal 5 jaar recente werkervaring opgedaan als projectleider in een complexe omgeving.

Wensen

  • U hebt kennis van risicomanagement, bij voorkeur opgedaan binnen een (semi)overheidsorganisatie.

Waar?
Omgeving Utrecht

Wanneer?
De functie is per direct beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste medio december 2019, met een optie tot verlenging (2 x 6 maanden). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór maandag 17 juni 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Guido Lamet, 078-6549060. Referentienummer 190374.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen