Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

3 van de 23 openstaande vacatures


Omgevingsmanager - 240186

Als omgevingsmanager bij een netbeheerder in Gelderland heb je een belangrijke rol in het vormgeven van de energietransitie. Je bent de schakel tussen nieuwe infraprojecten en de omgeving en maakt stakeholderanalyses, inventarisaties van vergunningen en communicatieplannen.


Projectmanager dijkversterkingsprojecten HWBP - 240180

Je stuurt een IPM-team aan voor grote dijkversterkingsprojecten binnen het Hoogwaterbeschermingsprogramma van een waterschap in Gelderland. Hierbij ben je verantwoordelijk voor een goed projectresultaat binnen de afgesproken tijd en gewenste kwaliteit.


Planner - 240122

Je bent verantwoordelijk voor de planning voor het vervangings- en renovatieproject van de sluiscomplexen Weurt en Heumen. Hierbij geef je een realistische inschatting van de looptijd en de bijbehorende risico’s en planningsnota.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services