Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

3 van de 22 openstaande vacatures


Juridisch coördinator vervanging hoogspanningsstations - 240478

Je coördineert de uitvoering van onderhoud- en vervangingsprojecten van hoogspanningsstations en je zorgt voor de juridische positie van de netbeheerder in het ruimtelijk domein.


HSE-coördinator - 240475

Als HSE coördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, stimulering, evaluatie en verbetering van veiligheid binnen de vestiging van een netbeheerder. Je biedt het management ondersteuning en advies op team-, afdelings- en vestigingsniveau.


Omgevingsmanager reconstructie provinciale weg - 240461

Je zorgt voor stakeholdermanagement, communicatie en participatie, het opstellen van bestuurlijke adviezen en de voorbereiding van besluitvorming bij een grote en complexe overheidsorganisatie in Gelderland.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services