Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

3 van de 22 openstaande vacatures


Projectleider ruimtelijke procedures windparken - 240666

Je bent verantwoordelijk voor de projectleiding, aansturing, planning en coördinatie van de ruimtelijke besluitvorming en vergunningen die nodig zijn om windparken te realiseren.


Manager projectbeheersing waterschap - 240661

Voor een waterschap in Gelderland neem jij de projectbeheersing op je voor een gebiedsprogramma dat zich richt op slimme combinaties tussen watersysteem- en waterveiligheidsmaatregelen. In korte tijd til jij het project van de planuitwerkingsfase naar het volgende niveau.


Teammanager Natuur - 240654

Je vormt samen met een andere teammanager Natuur het managementteam van thema Natuur bij een grote overheidsorganisatie met standplaats Arnhem. Je stuurt 20 medewerkers aan en zorgt voor voldoende aandacht aan HR en de aansturing van de natuuropgaven.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services