Vacatures


8 van de 20 openstaande vacatures


Communicatieadviseur (24 uur) - 200486

U bent een communicatieadviseur met gemeentelijke ervaring die aan de slag gaat met verschillende communicatievraagstukken en hierbij onder andere de bestuurders en het management adviseert.


Projectleider ESCo (16 uur) - 200481

U bent een praktische ingestelde projectleider met politiek bestuurlijke sensitiviteit die een ESCo-pilot gaat leiden en implementeren met als doel het verduurzamen van diverse panden in de gemeente.


Senior juridisch adviseur grondzaken (24-36 uur) - 200476

U bent een strategisch juridische adviseur met kennis van en ervaring met grondzaken, die raad weet tijdens onderhandelingen en de belangen van de gemeentelijke organisatie behartigt.


Contractmanager (24-36 uur) - 200462

U bent, binnen het fysiek domein, verantwoordelijk voor de voorbereiding en beheersing van UAV-GC contracten voor de aanleg, vernieuwing en het onderhoud in de openbare ruimte.Adviseur scheepvaart en vaarwegen (32 uur) - 200466

U bent een inhoudelijk gedreven en initiatiefrijke adviseur met oog voor de organisatiebelangen die gaat adviseren over de scheepvaartontwikkelingen op onder andere het gebied van nautische veiligheid.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services