Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

4 van de 22 openstaande vacatures


Projectleider civiele techniek en stedelijke infrastructuur - 240482

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de projecten, de aansturing van projectteamleden, de projectbeheersing en de voorbereiding van de (bestuurlijke) besluitvorming bij een gemeente. Dit doe je tijdens alle fasen van het project: van initiatief tot en met de oplevering.


Procesanalist voorbereiding infrastructurele projecten - 240476

Je wordt onderdeel van het veranderteam van de afdeling Ruimte & Recht bij een netbeheerder, waar je vanwege het toenemende werkpakket door de energietransitie werkt aan het professionaliseren van de afdeling door processen te analyseren en een nieuwe werkwijze te implementeren.


Teammanager Geo-informatie - 240472

Als teammanager Geo-informatie lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het team en de positie van geo-informatie binnen de afdeling Ontwikkelorganisatie Ruimte van een gemeente in regio Utrecht. Samen met het integraal projectmanagementteam geef je invulling aan de strategisch informatiemanagement doelstelling van deze afdeling.


Projectleider Gebouwen en Huisvesting - 240452

Bij een bos- en natuurbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de initiatief- en haalbaarheidsfase van 4 landelijke projecten, die zich voornamelijk richten op beheer en exploitatie van kantoorgebouwen, voor het tot stand komen en optimaliseren van de kernportefeuille Gebouwen.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services