Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

6 van de 16 openstaande vacatures


Projectleider herstructurering bedrijventerreinen - 230329

Je leidt projecten in de gebiedsontwikkeling. Specifiek de bestaande bedrijventerreinen herstructureren naar innovatieve, hoogwaardige en toekomstbestendige bedrijventerreinen.


Junior adviseur contractmanagement - 230330

Projectmatig contractmanagement voor het beheer en onderhoud van (vaar)wegen, tunnels, sluizen, bruggen, waterkeringen en veel meer. Als junior ga je de uitdaging aan om je hierin te ontwikkelen.


Projectleider stadsevenement 750 jaar stadsrechten - 230327

Een gemeente in de provincie Zuid-Holland heeft 750 jaar stadsrechten. Jij bent verantwoordelijk voor het organiseren van een programma om dit te vieren met de stad en voor het inrichten van een programmabureau.


Financieel projectbeheerser - 230320

Je bent verantwoordelijk voor de financiële programmabeheersing van het programma Veenweiden Krimpenerwaard en het programmateam. Dit doe je voor de provincie Zuid-Holland.


Secretaresse - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Trainee recruitment - 220152

Wij zoeken een enthousiaste en communicatieve collega die zich (verder) wil ontwikkelen tot consultant recruitment. Een interne opleiding en intensieve begeleiding brengen jou naar deze zelfstandige rol.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services