Vacatures


6 van de 18 openstaande vacatures


Toezichthouder wegen (36 uur) - 210336

U gaat toezicht houden op het wegenonderhoud bij een waterschap in Zuid-Holland waarbij u het directe aanspreekpunt bent voor uitvoerende werken met de aannemers en burgers.


Adviseur mobiliteit parkeren (junior) (24-32 uur) - 210331

U bent het eerste aanspreekpunt voor inwoners en vertegenwoordigd de gemeente zowel schriftelijk als mondeling omtrent parkeerproblematiek waarin u klantvriendelijkheid en probleemoplossend handelt.


Secretaresse commercieel team (24-32 uur) - 210324

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren met ondersteuning voor communicatie en recruitment van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Trainee recruitment (40 uur) - 210333

Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte, communicatief vaardige en enthousiaste collega die (verder) opgeleid wil worden in de wereld van recruitment.


Adviseur fiscaal en P&C (36 uur) - 210326

U stelt zelfstandig beleidsdocumenten op, implementeert deze in de planning- en controlcyclus en u bent verantwoordelijk voor het opstellen van jaarplannen bij zowel de verticale als de horizontale stuurlijnen.


Inkoopadviseur (36 uur) - 210313

U bent een inkoopadviseur die zelfstandig Europese en onderhandse aanbestedingstrajecten begeleidt, coördineert en bewaakt bij een hoogheemraadschap en daarnaast adviseert over inkoopvraagstukken.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services