Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

8 van de 22 openstaande vacatures


Manager HSSE Porthos - 240484

Je bent verantwoordelijk voor het invoeren, ontwikkelen en uitdragen van het veiligheidsbeleid van het project Porthos dat plaatsvindt in de Rotterdamse haven.


Interim-directeur Bedrijfsvoering - 240473

In het directieteam ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, neem je deel aan de concernbrede besluitvorming en geef je als lid van het directieteam mede sturing aan de doorlopende ontwikkeling van een waterschap in Zuid-Holland.


Contractmanager onderhoudscontracten - 240393

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, beoordelen en bewaken van onderhoudscontracten bij het hoogheemraadschap van Rijnland.


Bestuursadviseur/directiesecretaris hoogheemraadschap - 240471

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren over de ontwikkeling van de organisatie en de wijze van sturing daarvan, het ondersteunen van de bestuurlijke en managementprocessen en het uitvoeren van de bestuurlijke agenda bij het hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard.


Adviseur programmabeheersing - 240464

Je bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking, analyse en advisering op de programmering binnen de afdeling Regie & Assetmanagement van een waterschap in Zuid-Holland. Je richt je vooral op de risico’s en kwaliteitseisen van de meerjarenplanning.


Commercieel ondersteuner - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services