Senior beleidsmedewerker openbare orde en veiligheid (36 uur) 190061

U bent een senior beleidsmedewerker openbare orde en veiligheid met ervaring met het leiden van gemeentelijke programma’s en projecten gericht op het (integrale) veiligheidsbeleid.

Wie?
Onze opdrachtgever, een gemeente in Flevoland, is op zoek naar een senior beleidsmedewerker openbare orde en veiligheid voor het team Vergunningen, Handhaving en Veiligheid. Bij het team werken ruim 35 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het behandelen van vergunningen op een breed werkterrein, zoals bouw, drank en horeca, APV en BAG. Het toezicht en de handhaving hierop, de integrale veiligheid, evenementen en de crisisbeheersing horen ook bij de verantwoordelijkheid van het team. Het team kenmerkt zich door open communicatie, gedrevenheid en het willen leveren van kwaliteit. De gemeente profileert zich ook als een groene gemeente waar toerisme van groot belang is, maar ook op het gebied van festivals en evenementen timmert de gemeente aan de weg.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken 

  • U fungeert als contactpersoon binnen de organisatie als het gaat om het veiligheidsbeleid.
  • U behandelt diverse dossiers binnen het gemeentelijke (integrale) veiligheidsbeleid.
  • U komt met initiatieven, ontwikkelt beleid en werkt mee aan de implementatie en uitvoering hiervan.
  • U draagt zorg voor afspraken rondom veiligheid tussen het team en andere teams en beheert deze.
  • U adviseert het bestuur en management over strategisch, tactisch en operationeel gemeentelijk veiligheidsbeleid.
  • U onderhoudt en gebruikt functionele contacten in de regio en op lokaal niveau met onder andere de politie, regionale brandweer en de veiligheidsregio.

Eisen 

  • U beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Integrale Veiligheidskunde.
  • U hebt in de afgelopen 8 jaar minimaal 4 jaar werkervaring opgedaan als beleidsmedewerker / adviseur veiligheid bij een gemeente.
  • U hebt in de afgelopen 5 jaar ervaring opgedaan met het leiden van programma’s en projecten.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?
Flevoland

Wanneer?
De functie is per 1 april beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste 22 augustus 2019, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór woensdag 20 maart 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer Warbout, 078-6549060. Referentienummer 190061.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen