Adviseur ruimtelijke ordening (24-36 uur) 190064

U bent een adviseur ruimtelijke ordening met ervaring met het zelfstandig opstellen, begeleiden en behandelen van omgevingsplannen binnen een gemeente.

Wie?
Onze opdrachtgever, een gemeente in de provincie Utrecht, is op zoek naar een adviseur ruimtelijke ordening voor het team Omgevingsontwikkeling binnen het thema Omgeving. Binnen het thema Omgeving werkt de organisatie aan het behouden en versterken van een hoogwaardige leefomgeving door het mogelijk maken van ruimtelijke ontwikkelingen. Binnen het thema bevinden zich de teams Advies en Beleid, Omgevingstoezicht, Omgevingsverzoeken en Omgevingsontwikkeling. Het team Omgevingsontwikkeling houdt zich bezig met het actueel houden van de bestemmingsplannen in aanloop naar een omgevingsplan. Daarnaast zijn de medewerkers binnen het team verantwoordelijk voor het beheer van het gemeentelijk vastgoed.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U adviseert het management, de betrokken portefeuillehouder, het college van burgemeester en wethouders en de raad.
  • U draagt actief bij aan de interne implementatie van de Omgevingswet, de opbouw van het omgevingsplan en het ontwikkelen van de daarbij horende werkwijze.
  • U bent verantwoordelijk voor het behandelen, begeleiden en opstellen van bestemmingsplannen die gericht zijn op het faciliteren van nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen.
  • U voert overleg en bent verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de werkzaamheden.
  • U draagt zorg voor het bijhouden van de (juridische) actualiteiten in het werkveld.
  • U vertegenwoordigt de gemeente in voorkomende rechtsgedingen.

Eisen

  • U hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Ruimtelijke Ordening.
  • U hebt minimaal 3 jaar ervaring met het zelfstandig opstellen van omgevingsplannen.
  • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie bij een gemeente.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?
Utrecht

Wanneer?
De functie is per april beschikbaar voor 24-36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste begin augustus 2019, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór donderdag 21 maart 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Stefan Warbout, 078-6549060. Referentienummer 190064.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen