Medior adviseur waterkeringen / geotechniek (24-40 uur) 190203

U bent een medior adviseur waterkeringen / geotechniek met ervaring met het uitvoeren van ontwerpberekeningen en het beoordelen of ontwerpen van waterkeringen.

Wie?
Onze opdrachtgever, een waterschap in Gelderland, is op zoek naar een medior adviseur waterkeringen / geotechniek voor het project Tiel-Waardenburg, dat onderdeel uitmaakt van het hoogwaterbeschermingsprogramma. Binnen de planuitwerkingsfase van het project dienen de geotechnische berekeningen te worden gemaakt. De mogelijkheid bestaat dat u vergelijkbare werkzaamheden zult uitvoeren binnen het project A5H of andere projecten die onderdeel uitmaken van het hoogwaterbeschermingsprogramma.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U bent verantwoordelijk voor het opstellen en onderbouwen van uitgangspunten voor en het uitvoeren van ontwerpberekeningen.
  • U stelt berekeningen op van diverse faalmechanismen / ontwerpsporen.
  • U adviseert over de totstandkoming van het ontwerp van de waterkering.

Eisen

  • U hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van techniek.
  • U hebt minimaal 3 jaar (fulltime) werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie op het gebied van waterkeringen (beoordelen of ontwerpen).

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Wensen

  • U hebt ervaring met het ontwerpen van waterkeringen (grondlichamen, geen waterkerende kunstwerken).
  • U beschikt over een landelijk kennisnetwerk dat gerelateerd is aan het beoordelen en ontwerpen van waterkeringen.

Waar?
Tiel

Wanneer?
De functie is per juni beschikbaar voor 24-40 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor minimaal 3 jaar, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór maandag 6 mei aanstaande en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Guido Lamet, 078-6549060. Referentienummer 190203.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen