Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

5 van de 23 openstaande vacatures


Adviseur duurzaamheid - 240290

Je bent het aanspreekpunt voor duurzaamheid binnen het vervangings- en renovatieproject van de sluizen Weurt en Heumen. Daarnaast breng je de inzichten van het duurzaamheidsbeleid in kaart en vergroot je het bewustzijn over dit onderwerp binnen het projectteam.


Adviseur duurzaamheid - 240278

Je adviseert het bestuur en collega’s over verschillende duurzaamheidsopgaven binnen een gemeente in Gelderland, zoals de verduurzaming van woningen, de warmtetransitie en duurzame mobiliteit.


Omgevingsmanager gemeente - 240273

Voor een nieuwe wegaansluiting in een gemeente in Utrecht breng je de risico’s en beheersmaatregelen uit de omgeving in kaart. Je maakt een omgevingsanalyse, onderhoudt contact en zorgt voor betrokkenheid met de omgeving.


Projectondersteuner omgevingsmanagement - 240264

Je bent de assistent van de omgevingsmanager, waarbij je ondersteuning biedt bij verschillende administratieve processen en werkzaamheden.


Beleidsmedewerker warmtetransitie - 240251

Je ontwikkelt beleid, adviseert aan bestuur en organisatie, coördineert en zorgt voor afstemming en samenhang bij verschillende (integrale) beleidsdossiers op het gebied van duurzaamheid binnen een gemeente in Zuid-Holland.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services